PRELEPA KALIA BENČIĆ BILA NAM JE HOSTESA U ROVINJU, a njen SUPERTALENAT nas je sve OBORIO S NOGU (FOTO) (VIDEO)
Kalia Benčić, Foto: Nemanja Nikolić

PRIRODNI TALENAT

PRELEPA KALIA BENČIĆ BILA NAM JE HOSTESA U ROVINJU, a njen SUPERTALENAT nas je sve OBORIO S NOGU (FOTO) (VIDEO)

Za dobru atmosferu u studiju, pored organizatora i domaćina iz AMG, bila je zadužena i ljupka hostesa Kalia, koja je plenila svojim osmehom i lepotom

Objavljeno:

Jedno od najposećenijih mesta na nedavno završenom 12. Weekend Media Festivalu u Rovinju bio je studio Adria Media Grupe, u kojem je za dva dana urađeno više od 20 intervjua sa najvećim stručnjacima iz sveta medija u regionu i svetu.

foto: Nemanja Nikolić

Za dobru atmosferu u studiju, pored organizatora i domaćina iz AMG, bila je zadužena i ljupka hostesa Kalia, koja je plenila svojim osmehom i lepotom.

U pauzama između snimanja, saznali smo nešto više o ovoj veoma zanimljivoj devojci.

Ona, iako još nema 18 godina, već ozbiljno radi na sebi i svojoj karijeri, a najponosnija je na svoje rezultate u plesu, koji trenira od svoje 3. godine.

foto: Nemanja Nikolić

Počela sam da se bavim plesom sa nepune tri godine jer je moja mama instruktorka plesa pa sam svakog dana gledala starije devojke kako plešu. Sećam se da sam često umela i da im se pridružim na plesnom podijumu. Od tada sam krenula da idem po takmičenjima i stekla sam predivna iskustva. Ipak, za svaki uspeh je potrebno mnogo truda pa sam često izostajala sa školskih izleta zbog treninga, priča Kalia za Espreso.co.rs.

foto: Nemanja Nikolić

Ova devojčica je upravo zbog svojih kasnih treninga često ostajala budna do kasno u noć kako bi mogla da se pripremi za školu. Pored plesa, bavi se i biciklizmom, ali i manekenstvom, a ide i redovno u teretanu.

Iako nemam puno slobodnog vremena, uživam u svom ispunjenom životu, jasna je ova talentovana devojčica.

foto: Nemanja Nikolić

Ona je u više disciplina u plesu, svetska prvakinja i kako kaže, za sada je jako srećna što je uspela da postigne ovoliki uspeh, a da još nije postala punoletna.

Jako me raduje kada znam da sam uspela da dostignem sve ovo za svoje godine. Plesom se bavim duže vreme i time ću se baviti i kasnije u životu. Što se tiče manekenstva, išla sam po manjim revijama, i uradila sam profesionalne fotografije, ali to nije ništa ozbiljno. Ples je moja najveća ljubav, objašnjava Kalia.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Iako bi mnogi pomislili da ova prelepa devojčica mora stalno da pazi na svoju ishranu, ona tvrdi da to nije slučaj.

Nemam neku posebnu ishranu, ali volim da se hranim zdravo. U slobodno vreme i sama eksperimentišem sa kuvanjem, pa sam počela da pravim i kolače, kaže devojčica.

Poslednjeg dana Festivala, Kalia je ponela i svoj plesni kostim, i u dvorištu Stare Tvornice duvana, nam je pokazala svoju umetnost plesanja.

Pogledajte video:

Malo je reći da smo bili oduševljeni, kao i svi koji su se u tih magičnih 10 minuta zatekli ispred glavne hale. Sledeće iznenađenje Kalia nam je priredila u danu kad je u studio trebalo da dođe Severina.

Iznenadilo nas je, preciznije, njeno pitanje: "A je l danas treba da dođe Rasta?", i sjaj u očima koji ga je pratio.

Kalia nam je onda objasnila da je veliki fan Raste, i da je bila na sva tri koncerta koje je ovaj srpski izvozni produkt imao u Puli.

Kasnije je i upoznala Rastu na našem štandu, sreći nigde kraja...

- Upoznala sam Rastu na festivalu, čak mi je dao i autogram. Bila sam preserećna i danima sam u školi pričala drugaricama o tom događaju, objašnjava Kalia.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.