ANGAŽOVALI KLINCA KOJI ĆE REĆI DA JE MARIJA PROMISKUITETNA! Jutkina ekipa smešta seks aferu Mariji Lukić!
Marija Lukić, Foto: Filip Plavčić

SRAMOTNO

ANGAŽOVALI KLINCA KOJI ĆE REĆI DA JE MARIJA PROMISKUITETNA! Jutkina ekipa smešta seks aferu Mariji Lukić!

- Možete vi to bolje, ipak je pet advokata - napisala je ona

Objavljeno:

Marija Lukić od kada je odlučila da tuži seksualnog napasnika, bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutku, preživljava pravi pakao!

Na jednom od suđenja ona je doživela brutalno vređanje ispred sudnice, njegovi "navijači" delili su montirane, eksplicitne fotografije za koje su tvrdili da je na njima upravo ona, a onda je isplivala i sramna prepiska u kojoj, kako tvrdi Marija, pozivaju ljude da za novac "puste priču" da su bili intimni sa Marijom dok su bili maloletni i tako je diskredituju kao osobu.

Više o tom slučaju pročitajte ispod:

Marija se ponovo oglasila na društvenoj mreži Tviter, sa istim problemom. Naime, na slici se vidi prepiska u kojoj piše da se traže momci koji bi dokazali da je ona promiskuistetna.

Ona je to objavila uz opis:

- Možete vi to bolje, ipak je pet advokata.

Ova saznanja, kako objašnjava Marija Lukić za Espreso, dobila je od izvora bliskog Jeličiću i njegovom timu.

- Traže nekog ko će pričati da sam promiskuitetna i slično, ali koga god da su pitali do sada, za novac, nije pristao. Navodno mu namerno pričaju da radi takve gluposti kako bi mu izvlačili ogroman novac za odbranu - priča Marija i dodaje da sve to nema veze sa slučajem.

- Sve i da jeste istina, a nije, to ne anulira njegovo krivično delo - kaže Marija.

Podsetimo, Milutin Jeličić Jutka, predsednik opštine Brus, optužen za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja, početkom aprila je i zvanično smenjen sa funkcije.

Klupko njegove bahatosti počelo je da se odmotova u javnosti početkom marta prošle godine, kada je protiv njega podneta krivična prijava zbog seksualnog uznemiravanja i ucenjivanja seksom zarad napredovanja u karijeri, a koja je usledila nakon saznanja da je Marija Lukić, koja je dve godine bila zaposlena u opštini Brus kao Jeličićeva sekretarica, bila zlostavljana.

Jutku je za seksualno uznemiravanje prijavilo još sedam žena, ali je samo u slučaju Marije Lukić podignuta optužnica, sud je samo njenu tužbu uvažio. Žrtve su, govoreći o užasima koje su trpele, pred policijom i tužiocem govorile o izrazima koje im je Jeličić upućivao, koji su vrlo specifični, poput: "volkam te" i "ljubkam te".

- Izvini što sam te malo ljubio danas nasilno, mimo tvoje želje i volje. Neću više, glupo je što ovo radim jednostrano - stoji u jednoj od oko čak 15.000 skandaloznih poruka, koju je Jutka poslao Lukićki.

Ona je na Fejsbuku je objavila poruke koje joj je on dve godine slao, kada je došla do tačke da psihički ne može da izdrži torturu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.