NEPOKRETNA BAKA IZ PANČEVA OSTALA JE BEZ VODE! U pomoć joj je došao Miša, ono što je snimio kod nje je TUGA (VIDEO)
Miša Sekulić iz Pančeva, Foto: Printscreen

heroj

NEPOKRETNA BAKA IZ PANČEVA OSTALA JE BEZ VODE! U pomoć joj je došao Miša, ono što je snimio kod nje je TUGA (VIDEO)

On je prethodnih dana, uz pomoć nekoliko ljudi, pomogao onima kojima je bilo najteže

Objavljeno: 14:00h

Stanovnici Pančeva i okoline (oko 100.000 ljudi) ostali su u petak bez vode, i to dva sata pre najavljenog termina. Pančevci su nekako uspeli da obezbede zalihe, ali je, nažalost, bilo i starih i bolesnih građana koji sami nisu mogli do vode neophodne za najosnovnije potrebe.

Ipak, njima je u pomoć pritekao Miša Sekulić, mladić iz Pančeva, koji je za ove ljude heroj, jer je organizovao akciju sa ciljem da se bolesnima što pre obezbede zalihe vode.

On je prethodnih dana, uz pomoć nekoliko ljudi, pomogao onima kojima je bilo najteže.

- U Banatskom Brestovcu smo obezbedili zalihe vode ženi koja je bolesna i nepokretna i ne može da ode do cisterne, niti je mogla juče da obezbedi rezerve vode. Uspeli smo baki da pomognemo kratkoročno, ali imam planove da joj pomognem dugoročno. To je bio najteži slučaj na koji smo naišli. Nekoliko sati nakon akcije, i dalje sam bio potresen. Ona živi sama u oronuloj kući. Nema struju, grejanje, niti minimalne uslove za normalan život - kaže Miša.

Dodaje da će se postarati da nepokretnoj starici u nekoj od narednih akcija obezbedi bolje uslove.

- Treba da joj se uvede struja, grejanje, da joj se popravi kuća, obezbedi nega - navodi mladić.

Priča i da želi da pomogne što većem broju ljudi.

- Nažalost, velikom broju ljudi koji imaju ozbiljne zdravstvene probleme je potrebna naša pomoć. Mislim da je za ovu radnju dovoljna samo volja da se pomogne drugim ljudima kojima su u ozbiljnim zdravstvenim i finansijskim problemima - ističe sagovornik.

Ovaj mladić kaže i da je svojim primerom želeo da podstakne i druge da preduzmu iste mere, odnosno pomognu onima koji su, nažalost, bolesni.

Miša Sekulić je, inače, od 2011. godine član Rotarakt kluba u Pančevu i od tad pomaže onima kojima je pomoć preko potrebna.

- Smatram da je pomaganje drugim ljudima normalna stvar i da nije potrebna nikakva ideja osim da čovek poseduje volju - poručuje ovaj mladić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.