NIKOLA JOKIĆ EKSKLUZIVNO ZA NOVI MEN'S HEALTH: Radost je u (do)davanju
Foto: Rastko Šurdić

novi broj u prodaji

NIKOLA JOKIĆ EKSKLUZIVNO ZA NOVI MEN'S HEALTH: Radost je u (do)davanju

U novom Men's Healthu pročitajte kako ovaj momak trenira, šta jede, čime se inspiriše i na koji način se priprema za sve što se od njega očekuje

Objavljeno:

Najbolji centar NBA lige, all-star igrač i jedan od najtalentovanijih košarkaša sveta Nikola Jokić dao je specijalan intervju za novi broj magazinaMen's Health, koji od danas možete naći na prodajnim mestima.

Pored popularnog Džokera, samo za oktobarsko izdanje najrasprostranjenijeg muškog magazina na svetu govorili su srpski teniser u usponu Miomir Kecmanović i fudbalska zvezda Vilfrid Zaha, dok ljubitelje mode očekuje sadržajan vodič kroz stil sa 39 predloga za nadgradnju izgleda za jesen.

"Neko je nedavno pitao mog trenera šta bi trebalo da radim kako bih zaigrao na vrhunskom nivou; on se nasmejao i rekao da sam pozvan da igram All-Star meč, što znači da sve već ide svojim tokom", kaže Nikola Jokić u razgovoru za novi Men's Health, u intrevjuu koji je protekao u šaljivom tonu, onako kako, izgleda, ovaj mladić iz Sombora jedino ume da vidi stvari oko sebe: na zabavniji način.

Najbolji NBA centar, poznat po asistencijama i nesebičnoj igri, s Men's Helathom našao se uoči priprema za Svetsko košarkaško prvenstvo na kom je naša reprezentacija zauzela 5. mesto i "driblao ga" kroz svoj karijeru, prvi put za medije iskreno govoreći o tome kako je prešao put od debeljuškastog dečaka do zvezde američke košarke!

"Sebi sam dao savet da se uvek zabavim na terenu", priznaje Jokić. U novom Men's Healthu pročitajte kako ovaj momak trenira, šta jede, čime se inspiriše i na koji način se priprema za sve što se od njega očekuje.

foto: Rastko Šurdić

Svi jurimo bicepse, grudi i ramena, a zapostavljamo kor i leđa koji su presudni za dugovečnu vitalnost. MH nudi rešenje. Pogledajte specijalne treninge u oktobraskom izdanju najprodavanijeg muškog magazina u zemlji.

Neko nas posmatra?!? Koje aplikacije nam kradu koje podatke, kome ih prodaju i kako da se od toga odbranimo u poslednjem okršaju za privatnost. Pogledajte zanimljivo istraživanje Men's Helath redakcije.

Suplementacija zaista mnogo pomaže u dostizanju vrhunskih rezultata, ali prevashodno je važno njeno pravilno korišćenje. MH je zbog toga pripremio vodič kroz pravilnu upotrebu dodataka ishrani.

foto: Luka Šarac

Nekoliko minuta koji dele prosečno trajanje našeg libida i trenutak njenog orgazma mogu da predstavljaju razliku između raja i pakla. Pitate se koliko joj je potrebno? Pronađite odgovor u najrasprostranjenijem muškom magazinu na planeti koji je od danas u prodaji.

Tu je i jesenji preokret! Leti je dovoljno imati mišiće; jesen je ipak stilski znatno zahtevnija - MH nudi 39 predloga za upečatljiv autfit za ovo godišnje doba. Pogledajte sveobuhvatan vodič kroz jesenji stil.

"Na početku mi je cilj bio da uđem u prvih sto. Pa onda da završim u pedeset. Sad neću da preterujem, do kraja ove godine biće dovoljno da ostanem tu gde sam, a sledeće godine onda idemo dalje", tvrdi teniser Miomir Kecmanović. Buduća velika zvezda belog sporta, dao je ekskluzivni intervju za srpski Men's Health.

foto: Luka Šarac

Cvrčanje! Nakon što je utvrđeno da imamo genom za enzim za varenje insekata, mleveni cvrčci dobili su status hrane budućnosti. Pročitajte nove tendencije u ishrani!

Južnoafrička boginja, nekadašnja Mis Sveta uspela je da pobedi svoje demone manjka samopouzdanja i sada tu taktiku spremno deli sa svima nama. MH devojka u novom broju ovog časopisa je Rolin Štraus!

Ko će to da plati? Popularna spisateljica i feministkinja otkriva zašto je ipak sasvim u redu da na prvom sastanku ipak vi muškarci izvadite novčanik.

Serotonin je jeftiniji, brži i jače deluje nego popularni i preskupi kanabidiol, u novom MH pogledajte kako da obezbedite sebi dovoljnu količinu.

Veliki griz velike jabuke. Ako ste se slučajno zatekli u Njujorku, fitnes direktor Men's Healtha vodi vas na mesta gde ćete se najbolje provesti, jesti i trenirati.

Jesen će biti kvalitetnija uz novi Men's Health!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.