NESTALA ŽENA KOJA JE IGRALA KOLO ISPRED BOLNICE! Još se traga za osobom koja je u NOŠNJI pretila NOŽEM ljudima
Žena u nošnji, ilustracija, Foto: Printscreen

užas!

NESTALA ŽENA KOJA JE IGRALA KOLO ISPRED BOLNICE! Još se traga za osobom koja je u NOŠNJI pretila NOŽEM ljudima

Ekipe MUP-a Srbije i dalje rade na identifikaciji i pronalasku ove žene koja je unela nemir među Zvezdarce, naročito one koji žive u neposrednoj blizini Gradske bolnica na Zvezdari

Objavljeno:

Potera za misterioznom ženom koja je tokom nekoliko noći, obučena u narodnu nošnju igrala na ulici, a zatim i pretila nožem, se nastavlja.

Ekipe MUP-a Srbije i dalje rade na identifikaciji i pronalasku ove žene koja je unela nemir među Zvezdarce, naročito one koji žive u neposrednoj blizini Gradske bolnica na Zvezdari.

Nadležni, međutim, nemaju potvrde da je dotična viđana u drugim delovima grada, uprkos takvim informacijama koje su se pojavljivale po društvenim mrežama, a u kojima su se spominjali Novi Beograd i Borča.

- Sin mi je pričao kako su je deca viđala i bežala od nje, a neko od njih ju je čak snimio, nakon čega je ona počela da ih juri i preti im nožem. Mi roditelji je nismo viđali, ali deca koja se igraju napolju su naletala nekoliko puta na nju - ispričala je jedna od sugrađanki koja živi blizu mesta gde je misteriozna žena viđana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.