PREVARA SA FEJSBUKA KRUŽI SRBIJOM:  Radi se o LAŽNOJ nagradnoj igri, NIKAKO NE ŠALJITE PODATKE AKO OVO VIDITE!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

PAZITE SE

PREVARA SA FEJSBUKA KRUŽI SRBIJOM: Radi se o LAŽNOJ nagradnoj igri, NIKAKO NE ŠALJITE PODATKE AKO OVO VIDITE!

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske upozorava građane Srpske da fotografije i podatke sa svojih ličnih dokumentata ne šalju putem društvenih mreža ili elektronske pošte zbog moguće zloupotrebe

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske upozorava građane Srpske da fotografije i podatke sa svojih ličnih dokumentata ne šalju putem društvenih mreža ili elektronske pošte zbog moguće zloupotrebe. Tokom ovog meseca policija je dobila više prijava građana u vezi sa lažnom nagradnom igrom za bicikl “kapriolo”, koja je organizovana na društvenoj mreži Fejsbuk.

Iz MUP Srpske navode da je u petak, 20. septembra, objavljena nagradna igra na lažnoj Fejsbuk stranici na veb adresi https://www.facebook.com/Capriolo-113461090049471 u kojoj firma “Kapriolo” poklanja 25 bicikala. U saopštenju se pojašnjava da je za učešće u nagradnoj igri potrebno da korisnik označi da mu se sviđa stranica, te da podeli objavu na vlastitom profilu i u inboksu navede broj od jedan do 500.

– Učesnici lažne nagradne igre nakon toga zaprimaju poruku da su dobitnici bicikla, ali da, radi preuzimanja nagrade moraju dostaviti svoju fotografiju i sliku ličnog dokumenta, a traže se i ostali podaci kao što je ime roditelja, adresa, kontakt telefon – navodi se u saopštenju MUP Srpske.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.