JOŠ NE ZNAM ŠTA DA OBUČEM ZA GEJ PARADU U ČAČKU! Azdejković provocira Dveri, ali su komentari POTPUNI HIT (FOTO)
Predrag Azdejković, Foto: Nebojša Mandić

prajd KOGA NEMA

JOŠ NE ZNAM ŠTA DA OBUČEM ZA GEJ PARADU U ČAČKU! Azdejković provocira Dveri, ali su komentari POTPUNI HIT (FOTO)

Povodom saopštenja čačanskog odbora Srpskog pokreta Dveri, u kome „otkrivaju saznanja“ da će se u Čačku održati “gej parada” pod sloganom „Ne odričem se“, Inicijativa mladih za ljudska prava naziva ove najave tipičnim širenjem mržnje kroz lažne vesti

Objavljeno:

Povodom saopštenja čačanskog odbora Srpskog pokreta Dveri, u kome „otkrivaju saznanja“ da će se u Čačku tajno održati “gej parada” pod sloganom „Ne odričem se“, Inicijativa mladih za ljudska prava naziva ove najave tipičnim širenjem mržnje kroz lažne vesti, uobičajenom praksom ekstremne desnice širom sveta. Srpski pokret Dveri izmišlja vesti i obmanjuje građane kako bi proizveo mržnju i netrpeljivost koja je oduvek bila jedina politika koju imaju. Karavan „Ne odričem se“, u okviru koga su se održali iznenadni mini-Prajdovi centralnim ulicama devet gradova, završen je uoči Beograd Prajda 15. septembra, i održavanje u Čačku nije ni bilo planirano, saopštili su iz Inicijative mladih za ljudska prava.

Povodom ove situacije na tviteru se oglasio i Predrag Azdejković.

On je ironično poručio da "još uvek ne zna, šta da obuče za Prajd u Čačku", te je ovim postom ironično odgovorio na lažne navode da će se i u Čačku održati šetnja.

Ova objavala izazvala je oprečne komentare, pa dok su ga neki podržavali i pridružili se ismejavanju cele situacije, drugi su mu, reklo bi se, davali zlurade savete šta da obuče. Pa su se tako među predlozima našli "venčanica", "ludačka košulja", "tange" itd.

Mnogi su bili kreativni...

Nisu mogli, a da ne pomenu Mišu Vacića.

A ni doktora Miroljuba Petrovića.

Neki su mišljenja da bi Azdejković morao da pripazi na sopstvenu bezbednost.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.