ZAZVONILI SMO NA VRATA RODITELJA DEVOJČICE KOJA JE TUKLA U BARAJEVU: Ispsovaše nas na pasja kola! (FOTO)
Protiv devojčica koje su šamarale vršnjakinju podnesena je krivična prijava, Foto: Aleksandar Stojanović

ZAMALO BATINE DA POPIJEMO

ZAZVONILI SMO NA VRATA RODITELJA DEVOJČICE KOJA JE TUKLA U BARAJEVU: Ispsovaše nas na pasja kola! (FOTO)

Pokušali smo i da popričamo sa majkom jedne od devojčica (I.O.), koja živi u Barajevu

Objavljeno:

Poslednjih nekoliko dana javnost u Srbiji potresa incident do koga je došlo između maloletnih devojčica (14) u Barajevu. Dve devojčice naizmenično su šamarale vršnjakinju tik uz zidove OŠ "Knez Sima Marković", na šta niko od prisutnih nije odreagovao. Druga deca su se smejala i ceo incident zabeležila kamerama telefona.

Tim povodom ekipa Espreso.co.rs uputila se u Barajevo, gde smo uspeli da dobijemo informacije upućenih u ovaj slučaj o čemu smo juče pisali:

Pokušali smo i da popričamo sa majkom jedne od devojčica (I.O.), koja živi u Barajevu, no ona za razgovor nije bila raspoložena.

Nakon što smo stigli na adresu, zastali smo ispred ograde, iz dvorišta se začuo lavež psa, nakon čega se na terasi porodične kuće najpre pojavila I.O., koja je sa još jednom devojčicom (D.I.), šamarala A.M, a odmah za tim i njena majka.

Predstavili smo se i pokušali da porazgovaramo sa majkom devojčice, no ona je vidno uznemirana izdeklamovala nekoliko uvreda na naš račun.

- Mi sa novinarima nemamo ništa, sve je otišlo kako je otišlo, vratite se tamo odakle ste došli - rekla je majka I.O.

Podsetimo, po nalogu Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv I. O. (15) i D. I. (14), koje su šamarale A. M. (15) u srednjoj školi u Barajevu, koja je tom prilikom zadobila i povredu.

U toku postupka biće obavljeno saslušanje devojčica osumnjičenih za nasilje, kao i oštećene, a radiće se i veštačenje povrede koju je zadobila, rečeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu.

Postupak se vodi u skladu za Zakonom o maloletnicima, a u slučaj će biti uključeni roditelji i centar za socijalni rad.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.