ADRIA MEDIA GRUPA kupila sva prava i potraživanja koje je WAZ imao u Srbiji

PREDSEDNIK KOMPANIJE AMG

ADRIA MEDIA GRUPA kupila sva prava i potraživanja koje je WAZ imao u Srbiji

Adria media grupa izdaje dnevni list Kurir, 41 štampano izdanje magazina i nedeljnika, 24 digitalna izdanja i ima 720 zaposlenih u regionu
Objavljeno: 18:19h

Predsednik Adria media grupe Aleksandar Rodić potvrdio je danas da je ta kompanija kupila sva prava i potraživanja od nemačke Funken Medien Grupe, a prema i u vezi s kompanijama Politika novine i magazini, Politika štamparija, Politika AD, Dnevnik Vojvodina Press i NID Novosti iz Beograda. Ta prava i potraživanja ranije je imao nemački WAZ, koji sada posluje pod imenom Funken Medien Gruppe, navodi se u izjavi Rodića Beti.

Rodić je dodao da će Adria Media Group u narednom periodu ući u proces realizacije ovih prava i potraživanja, poštujući sve važeće zakone Srbije. - U slučaju da AMG ostvari pravo vlasništva u bilo kom od gore navedenih privrednih društava, tražićemo saglasnost Komisije za zaštitu konkurencije - najavio je predsednik Adria media grupe. Adria media grupa izdaje dnevni list Kurir, 41 štampano izdanje magazina i nedeljnika, 24 digitalna izdanja i ima 720 zaposlenih u regionu. Posluje na tržištima Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.