POSETITE NAJLEPŠE EVROPSKE GRADOVE BALTIČKE ZEMLJE, MADRID, RIM, ISTANBUL I MNOGE DRUGE PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA
Turistička agencija, Foto: Promo

Najbolja ponuda

POSETITE NAJLEPŠE EVROPSKE GRADOVE BALTIČKE ZEMLJE, MADRID, RIM, ISTANBUL I MNOGE DRUGE PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland" na adresi Dobračina 43

Objavljeno:

Letnje vreline polako prolaze i stiže idealno vreme da se upustite u avanturu upoznavanja najznamenitijih i najlepših gradova Evrope! Zato turistička agencija „Travelland“ ima spremne brojne ponude za vas!

Večni grad, kako još nazivaju Rim, vekovima je bio prestonica najmoćnijeg carstva u evropskoj istoriji. Nestvarna arhitektonska čuda, trgovi, muzeji, crkve i brojni spomenici kulture na svakom koraku će vas fascinirati svojom lepotom. Pet dana u Rimu uz prevoz avionom možete provesti po ceni već od 395€!

foto: Promo

Jedinu prestonicu na dva kontinenta, Istanbul, vekovima su oblikovale grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. U ovom nestvarnom spoju Evrope i Orijenta, islama i hrišćanstva, iz ulice u ulicu šetaćete kroz vekove od antičkog perioda pa do savremenog doba. U Istanbulu 4 dana uz prevoz avionom možete sebi priuštiti po ceni od 269€!

foto: Promo

Kapadokija je regija u Turskoj čuvena po svojim neobičnim stenskim formacijama vulkanskog porekla, nastalim pre više od 40 miliona godina, a nesvakidašnji prizor upotpunjuju stotine šarenih balona koji lebde iznad ovog čuda prirode. Šestodnevni boravak u ovoj magičnoj regiji uz avionski prevoz možete obezbediti po ceni već od 475€!

foto: Promo

Rusija, najveća država na svetu i jedina koja izlazi na čak 12 mora, već vekovima intrigira i očarava sve posetioce. Upoznajte njena dva najveća grada – Moskvu i St. Peterburg po ceni već od 670€ za 7 dana uz prevoz avionom!

Očaravajući Pariz, grad svetlosti, mode i ljubavi, mnogima predstavlja raj na zemlji. Široki bulevari, veličanstveni trgovi, kulturno - istorijski spomenici, Ajfelov toranj, Trijumfalna kapija, Luvr i brojne druge velelepne znamenitosti privlače milione turista svake godine! Doživite nezaboravno iskustvo i provedite 5 dana u Parizu po ceni od 562€ uz prevoz avionom!

foto: Promo

Barselona, glavni grad najrazvijenije španske provincije Katalonije, u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo ove regije. Neponovljiv spoj dobro očuvanih ostataka i svedočanstava prošlosti ovog grada i jedinstvene moderne arhitekture, širokih bulevara i prostranih trgova, bez sumnje će vas ostaviti bez daha. Četiri dana uz avionski prevoz u Barseloni možete provesti po ceni od 409€!

Glavni grad kraljevine Španije, Madrid, nalazi se u samom srcu Pirinejskog poluostrva. Raskošne palate, velike zelene oaze, ali i brojne znamenitosti poput Španskog trga, Sunčane kapije i mnogih drugih možete posetiti po ceni od 465€ za 4 dana uz prevoz avionom!

Osetite duh slavne i borbene prošlosti Baltičkih zemalja, krećući se linijom Varšava - Riga - Talin - Bauska (dvorac Rundal) - Viljnus - Trakai (Trakajski dvorac) – Helsinki. Cene za 8 dana uz prevoz avionom se kreću od 669€!

Glavni grad Danske, Kopenhagen, jedan je od najrazvijenijih evropskih i svetskih gradova, i jedan od gradova sa najkvalitetnijim životom. Uz posetu ovom urbanom gradu, možete obići i dvorce Frederiksborg i Kronborg. Tri dana u Kopenhagenu uz prevoz avionom provedite po ceni od 511€!

U jednom putovanju doživite tri prelepe severne prestonice: Stokholm, Talin i Helsinki po ceni od 741€ za 5 dana uz prevoz avionom!

foto: Promo

Milano je drugi po veličini grad u Italiji i svetsko središte mode i dizajna. Ovaj prelep i glamurozan grad bogat je i kulturno – istorijskim znamenitostima, poput Milanske skale, katedrale Duomo, zamka Sforca i mnogih koje treba posetiti. Posetite Milano po ceni od samo 79€ za 5 dana uz prevoz autobusom!

foto: Promo

Čuvena i jedinstvena Venecija, grad kanala, mostova, gondola, karnevala i maski, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Krenite na nezaboravno putovanje po Veneciji uz nezaobilaznu šoping turu po severnoj Italiji po ceni od 69€ za 5 dana uz prevoz autobusom!

Prag često nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. Danas je to evropska metropola, grad pun života i mogućnosti za uživanje. Šest dana uz prevoz autobusom možete obezbediti po ceni od 85€!

Obiđite autobusom najromantičnije nemačke gradove smeštene u pokrajini Bavarska po ceni već od 149€ za 6 dana!

Reka Mozel izvire u planinama Vogezi u Francuskoj odakle nastavlja severno, ka Nemačkoj, gde se uliva u Rajnu. Svojom veličanstvenom dolinom spaja čuvena vinogradarska područja, antičke spomenike, srednjovekovne dvorce i gradove Trir i šarmantni Koblenc. Istražujte dolinu reke Mozel i dvorce Hoencoleren po ceni od 189€ za 6 dana!

Upoznajte čaroliju Alzasa i Švarcvalda putujući kroz Francusku i Nemačku linijom: Strazbur - Kel - Visoki Keningsberg - Rikvir - Kajzersberg - Kolmar - Triberg - Donauešingen – Jezereo Titize– Frajburg po ceni od 179€ za 6 dana autobusom!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.