SNS ĆE POBEDITI NA IZBORIMA, NA KOSOVU ĆE BITI NAPETO! Milika otkrio kakva je budućnost Srbije
Milika Kaljević, Foto: Profimedia, Privatna arhiva

proročanstvo

SNS ĆE POBEDITI NA IZBORIMA, NA KOSOVU ĆE BITI NAPETO! Milika otkrio kakva je budućnost Srbije

Milika otkriva ko pobeđuje na izborima, kada nas očekuje apokalipsa i šta se dešava sa Kosovom

Objavljeno:

Jedan od najpreciznijih astrologa, Milika Kaljević, nastavlja da predviđa događaje i dešavanja u Srbiji i svetu.

Nakon što je otkrio da Vojvodini preti opasnost od vetrova, kao i da Srbija treba da strahuje od nestabilnih vremenskih uslova, Kaljević se opet oglasio.

- Što se tiče dešavanja u svetu, Južna Amerika je u velikoj opasnosti. Pored požara koji su ih zadesili, njih očekuje još mnogo kataklizmi apokaliptičnih namera. Zemljotresi, poplave, požari, revolucije, ratovi su svakako sve ono što će im se dogoditi" - rekao je Milika.

Na pitanje šta Srbiju čeka do kraja godine, Kaljević je imao odgovor.

- Pritisci na Srbiju da prizna Kosovo I Metohiju će rasti, ali su naše vlasti veoma vešte u diplomatiji. Sukob crkve i države je neminovan, ali narod neće želeti da ratuje i da šalje svoju decu u smrt. Sreća je u tome što imamo odličnu spoljnu poltiku, mislim da je onaj koji vodi ovu državu odličan strateg. Žene će preuzimati vodeće uloge i nastupa era matrijarhata. Patrijarhat je svakako značio natalitet, kao što sam i govoro, ali nas matrijarhat vraća prirodi. Neće biti nikakvih revolucija kod nas. Jedina moguća revolucija je naša lična revolucija, kada počnemo da se menjamo i radimo na sebi, to će se pozitivno odraziti i na našu državu. Sve ovo vidim u 2021. godini, dakle, jedina moguća revolucija je lična revolucija pojedinca - bio je siguran Kaljević.

foto: Printscreen

Pitali smo ga još i šta nas očekuju na polju politike kod nas i u svetu.

- Kod nas neće biti nikakvih promena, Srpska napredna stranka će pobediti na izborima, ali će morati da pročisti svoje redove u kojima ima mnogo loših ljudi. Ljudi, koji će se istrgnuti kontroli i izazvati gnev u narodu što će rezultirati protestima mnogo većeg obima. Budiće se duhovi prošlosti, nacional-šovinizam, ali će srećom većina to ignorisati. Ne idemo mi u Evropsku Uniju, nego Evropska Unija dolazi kod nas - zaključio je Milika.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.