Čovek od titanijuma

CILETA BOLEST TUČE IZ NAJJAČIH TOPOVA: Ima 54 kilograma i dve divne ćerke koje se BORE ZA SVE OBOLELE OD LEUKEMIJE

11.09.2019. 20:38h
Na hematologiji, odeljenju na kom leži 12 pacijenata sebi nije dozvoljavao da klone... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

Emina2

11-09-2019 20:47h
neka vam dragi Bog uslisi zelje. Amin.

Marko

11-09-2019 21:24h
Bravo Cile.Uz Bozju pomoc sve ce biti kako treba!

Nenad Najdanovic

11-09-2019 21:41h
Koleginica iz firme je drugarica njegove cerke. Rekla nam je za situaciju. Vec smo dalali trombocite za Predraga. Dvaput. I opet cemo. I opet. I opet. I opet. I opet, i opet, i sve dok bude bilo potrebno. Pa onda jos jednom. Mozemo svake dve nedelje. Nije nam tesko. A njemu mnogo znaci. Krvna grupa B+. Hvala.

Ivana Miljkovic

11-09-2019 22:31h
@Nenad Najdanovic
Hvala Nenade na oba puta i na to opet, opet i opet.. Procitala sam tati, i ti i ostali mu kroz trombocite i Vasu energiju dosta pomazete.

I sta s tim trombocitima

24-09-2019 10:47h
@Nenad Najdanovic
Od toga mu nece bolje biti,on kopni zbog silnih citostatika,a ponajvise zbog zracenja.Narodna medicina ce mu pomoci,nek potrazi pomoc,pa sceri da poudaje,a ne da ga mrcvare tamo.Nisam cuo da su ikoga izlecili na onkoloskom,to je ziva trovacnica !

Count

16-10-2019 19:39h
@Ivana Miljkovic
@Ivana Milkovic . Znam za slucajeve izlecenja ( imenom i prezimenom ) uz doduse dugogodisnje kontrole posle svega . Uz oca uvek samo lepim ma sta se dogadjalo a nece uvek biti lako nimalo ! Ta bolest je preteska .. Znam . Moja Mati .. Nije imala srece - niti ja pameti ....

Srčka

11-09-2019 22:32h
Cile,heroj si!Podsetio si me kada su ustanovili da moram na operaciju srca! Rekoh dobro! A doktorka koga želite od doktora da vas operise?Ja kazem koga odredite! Odredili su mi mladog,nasmejanog doktora na KCS Marka,dok su drugi oko mene klepetali sa svojim vezama! Kad sam upoznala dr Marka zaboravila sam na strah i i na operaciju. Cile,volja za životom pobedjuje bolest. Srecno druže u nove pobede i svadbe da spremaš!

E blagi tebi

24-09-2019 10:48h
@Srčka
I tvome Marku

Zena

11-09-2019 22:41h
Dragi Cile, i neka te vidi Bog. Pisem, a ti procitaj ili neka ti procitaju. Sve je bozija volja, svaki delic tebe i sve je povezano sa njim, niko nije izvan njega. izabrao si mnogo tesko i zahtevno iskustvo. Ovako, svako jutro kad se budis ne otvaraj oci zahvaljuj se Bogu za svu milost koju daje tvojim najmilijima pocni od roditelja ako su jos s ove strane pa do svih koje je Bog stvrio. Onda vunene carape na noge i namesti se u svoj najudobniji polozaj i bar deset dubokih udisaja, ovako, udisi kroz nos duboko i zadrzi vazduh bar 3-4 sec. i dok udises kazi u svojoj svesti da udises boziju milost a kad izdises izdises na usta samo ih otvori da vazduh tece bez guranja , i kazes u sebi izdisem otrove. Ako mozes to bar tri puta na dan ili svaki put kad osetis da mozes. Kad pijes vodu, pij mlaku vodu iz termos boce, najbolja je ona sa izvora ako si u mogucnosti da ti je nabave i da je pijuckas po ceo dan i svaki put kad je gutas kazi u sebi volim te, lagano masiraj svaki deo svog tela i pevaj mu, volim te. Kad se umijas, zahvaljuj joj se sto te isceljuje i cisti od svih otrova i ne brisi ni lece , ni vrat. Oprosti sebi sve sto si ikad ruzno pomislio bilo za sebe ili druge, oprosti sebi za sve kojima si ikad naneo bol znao ti za njega ili ne. Oprosti svima koji su te ikad povredili bilo kako i otpusti Bogu na milost. Ovu molitvu ponavljaj kao pesmicu, kad god mozes... Zao mi je.Molim te, oprosti.Volim te.Hvala.Amin...Veruj i bice.

zmaj

12-09-2019 00:06h
@Zena
Tvoj komentar je nerazuman , izvini jel to molitva ili način na koji produžsvaš sebi život , potrudi se za pojašnjenje .

Igor

12-09-2019 09:56h
@Zena
Ma kakve vunene carape na noge po ovoj vrucini? Ti si zeno pukla skroz. U kojoj si $€KTI ? ???

Enna paris

12-09-2019 18:51h
Joj dobro covece. Zelim ti svu snagu , zelim ti da brzo se sve resi. Imas prelepe cerke. Ne daj se.

Bezite iz bolnica

24-09-2019 10:43h
Ljudi,tu leka NECETE NACI !!! Tu ubijaju a ne lece,niko izlecen od leukemije u bolnici nije,u tradicionalnoj medicini ima leka za sve bolesti ! Citajte malo,da bi bili zdravi,pametni,mudri,dugovecni i iznad svega...srecni !

visa sila

24-09-2019 23:52h
Potrazi pomoc od Onog koji nas je stvorio, jer lekari su sve ucinili sto je u njihovoj moci.Idi u crkvu u selu STAVE kod Valjeva,otac Marjan cita molitve uspesno bas za leukemiju.Ima vise pozitivnih primera.Evo ti i tel.014,271 792 .Pojedinacne molitve cita u ponedeljak,utorak i sredu.Mozes i da prenocis u njihovom konaku,sto je besplatno. Ako verujes u bozju moc , vera ce te spasiti.Zelim ti uspeh uz Visu silu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.