JELENA JE NAJLEPŠA ŽENA U VOJVODINI: Takmičiće se ZA JOŠ JEDNU VAŽNU TITULU! (VIDEO)
Jelena Ilić ponela je titulu Mis Vojvodine, Foto: Printscreen/Youtube

izbor za mis

JELENA JE NAJLEPŠA ŽENA U VOJVODINI: Takmičiće se ZA JOŠ JEDNU VAŽNU TITULU! (VIDEO)

Druge pratilje mis Vojvodine su Jovana Radojičić i Kasandra Romić s obzirom na to da su imale identičan broj glasova žirija

Objavljeno:

Ruma je bila domaćin izbora "Mis Vojvodine" takmičenja pod okriljem Mis Srbije. U konkurenciji 14 devojaka najlepša je Jelena Ilić. Ona je dobila najviše ocene stručnog žirija i time je postala finalistkinja takmičenja za najlepšu devojku Srbije koje ce se održati 9. oktobra u Beogradu. Njene pratilje su Katarina Lepotić, Jovana Radojičić i Kasandra Romić.

Jelena Ilić, devojka iz Beograda, osvojila je mesto najlepše devojke u regionu. U večeri koja je obilovala stilom i modnim glamurom ona je osvojila žiri, ali i oštro oko publike. Veče je bilo izazov za mlade devojke, koje žele da ponesu krunu i lentu mis Vojvodine.

Druge pratilje mis Vojvodine su Jovana Radojičić i Kasandra Romić s obzirom na to da su imale identičan broj glasova žirija. Prva pratilja je Katarina Lepotić. Pored njih proglašene su i ostale kategorije.

Dok je mis šarma Viktorija Lučić. Šansu da ponesu titulu probalo je 14 devojaka, a organizator večeri bila je kompanija Miss Yu.

Za najlepše devojke organizatori su pripremili vredne nagrade, a najlepša devojka Srbije biće proglašena 9. oktobra ove godine kada je predviđeno da se održi finale izbora za mis Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.