ĐACI SA BESPLATNIM UDŽBENICIMA U NOVU ŠKOLSKU GODINU: Bor radi i na poboljšanju infrastrukture školskih objekata!
Gradonačelnik grada Bora sa osnovcima, Foto: Grad Bor

svaka čast

ĐACI SA BESPLATNIM UDŽBENICIMA U NOVU ŠKOLSKU GODINU: Bor radi i na poboljšanju infrastrukture školskih objekata!

Školska godina zvanično je počela prošlog ponedeljka, 2. septembra

Objavljeno:

Nova školska godina počela je prošlog ponedeljka, a za sve sve đake od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, na teritoriji grada Bora, sredstvima iz gradskog budžeta obezbeđeni su besplatni udžbenici.

Ove godine nabavljeno je šesnaest hiljada udžbenika u vrednosti od 9,8 miliona dinara, čime je 1.650 učenika prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda dobilo besplatne knjige, od kojih je 408 krenulo u prvi razred.

foto: Filip Plavčić

-Pored besplatnih knjiga koje smo obezbedili za đake od prvog do četvrtog razreda u svim borskim osnovnim školama, radili smo i na poboljšanju infrastrukture školskih objekata. To znači da nipošto nećemo odustati od ulaganja u školstvo jer želimo deci da stvorimo bolje uslove za školovanje, trudićemo se da kontinuirano ulažemo u njih kako bi poboljšali kvalitet obrazovanja, kako infrastrukturno, tako i kroz nastavne planove i programe. Svim učenicima želim puno sreće i uspeha u ovoj školskoj godini, a učiteljima i nastavnicima puno strpljenja u radu! – izjavio je ovom prilikom Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.