SLAVICA IMA KARCINOM ŽELUCA! U Srbiji su iscrpljene šanse za njeno lečenje, MORA U NEMAČKU!
Slavica Pujović, Foto: Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

BUDIMO HUMANI

SLAVICA IMA KARCINOM ŽELUCA! U Srbiji su iscrpljene šanse za njeno lečenje, MORA U NEMAČKU!

U junu mesecu 2019. godine, prilikom redovnog pregleda kod lekara, Slavici je dijagnostifikovan adenokarcinom želuca sa metastazama na limfnim žlezdama

Objavljeno:

Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Slavicu Pujović (1981).

U junu mesecu 2019. godine, prilikom redovnog pregleda kod lekara, Slavici je dijagnostifikovan adenokarcinom želuca sa metastazama na limfnim žlezdama.

Pošto su mogućnosti za lečenje u Srbiji iscrpljene, Slavica odlazi u Nemačku na dalju dijagnostiku, gde lekari nakon pretrage konstatuju da mogu da pomognu. U planu je lečenje Flot protokolom koje se koristi u Nemačkoj i daje dosta dobre rezultate. Flot protocol obuhvata najmanje četiri ciklusa hemioterapija, redovna snimanja, operaciju i dodatna četiri ciklusa hemioterapije.

Obrzirom da visina troškova ove vrste lečenja prevazilazi finansijske mogućnosti porodice Pujović, ovim putem se obraćaju svim humanim ljudima koji su u mogućnosti da pomognu i doniraju sredstva koja bi Slavici omogućila lečenje u inostranstvu.

Pomozimo Slavici! Upišimo 693 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Slavica pobedi karcinom! Budimo humani!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.