20 GODINA SE BORILA SA RAKOM: Preminula Sonja Bogdanović
Preminula Sonja Bogdanović, Foto: Printscreen/Budi human.rs

TUGA DO NEBA

20 GODINA SE BORILA SA RAKOM: Preminula Sonja Bogdanović

U leto 2018. godine rak dojke je metastazirao na pluća, jetru, rep pankreasa, kosti i mozak

Objavljeno:

Sonja Bogdanović, devojka koja se sa rakom borila poslednjih 20 godina, izgubila je bitku protiv ove opake bolesti i preminula.

- Najiskrenije hvala svima koji su mi se javljali i koji su pružili podršku slanjem sms-ova i uplatama za moju sestru Sonju Bogdanović. Sonja je nažalost preminula. Život je s*anje ljudi. Jedno *ebeno sranje - objavljeno je na Tviteru.

Sonji je sa dvanaest godina, 1999. godine ustanovljen Non Hočkin limfom. Uspešno je izlečena hemioterapijom. Nakon tri godine dobija stečenu epilepsiju, izazvanu prethodnim lečenjem. I danas je na postepileptičnoj terapiji.

2015. godine, sa 28 godina i samo par meseci nakon porođaja, dijagnostifikovan joj je rak dojke. Nakon operacije, hemioterapije i zračne terapije, situacija je bila mirna dve godine.

U leto 2018. godine rak dojke je metastazirao na pluća, jetru, rep pankreasa, kosti i mozak. Ovog puta lečenje nije moglo da se sprovede u okviru državnog fonda, jer se lekovi koji su mogli da joj pomognu ne nalaze na listi fonda. Od tada, sve terapije i propratne troškove Sonja je plaćala privatno.

Preminula je posle duge i teške bolesti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.