VULIN SAOPŠTIO ISTORIJSKE VESTI: Ovo se nikad pre nije desilo
Aleksandar Vulin, Foto: Beta/Jovo Mamula

briga o vojnicima

VULIN SAOPŠTIO ISTORIJSKE VESTI: Ovo se nikad pre nije desilo

Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna, da Vojska Srbije mora da bude obučena i opremljena

Objavljeno: 04.09.2019. 14:17h

Prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane biće osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, što je jedan od načina da se pokaže briga o ljudima i da je život u Vojsci Srbije svakoga dana po malo bolji - izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- U skladu sa naređenjima vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, svi pripadnici Vojske Srbije moraju da osete da država o njima brine i da se kvalitet života u Vojsci Srbije svakog dana povećava. U skladu sa takvim naređenjem mogu da kažem da su po prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i svi pripadnici Ministarstva odbrane osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, od bilo čega što može da im se desi - naglašava ministar Vulin.

Takođe, ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna, da Vojska Srbije mora da bude obučena, opremljena, ali i sačinjena od zadovoljnih ljudi o kojima se brine i o kojima se razmišlja.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Ministarstvo odbrane Republike Srbije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media