TADIJA (5) SE DAVIO U PEFKOHORIJU! Sada se njegov tata obratio dečaku KOJI MU JE SPASIO SINA! POTRESNO JE!
Otac i sin, Foto: Printscreen/Facebook

SVAKA ČAST!

TADIJA (5) SE DAVIO U PEFKOHORIJU! Sada se njegov tata obratio dečaku KOJI MU JE SPASIO SINA! POTRESNO JE!

Tata, srećan zbog toga što mu je dete posle 12 dana borbe živo i zdravo, odlučio je da jakim rečima pohvali sve one koji su pomogli da mališan bude dobro

Objavljeno:

Čak 12 dana trajala je prava noćna mora za roditelje malog T. A. koji se umalo udavio na plaži u Pefkohoriju. On se danas probudio iz veštačke kome i lekari su vrlo optimistični kada je reč o njegovom oporavku, prenose domaći mediji.

Mališan će se uskoro vratiti u Srbiju, a njegov otac je, nakon što je na Fejsbuku podelio fotografiju sa malim herojem, napisao i status koji otkriva koliko je ova borba bila teška i ko je sve pomogao mališanu.

Posebnu zahvalnost zaslužio je desetogodišnji dečak koji je prvi uočio da je mališan u problemu, pomogao mu i odmah zatražio pomoć.

- Pozdrav svima. Ja sam otac malog Tadije, što se utopio u Pefkohoriju. Želeo bih da se zahvalim malom dečaku što je izvukao Tadiju iz vode. Želim tom dečaku sve najlepše u životu, da mu se sve želje ispune, iz zlatne kašike da jede mali heroj - napisao je otac na Fejsbuku.

foto: Privatna arhiva

Dalja borba za život mališana bila je teška, ali zahvaljujući ljudima koji su odmah reagovali nakon što ga je desetogodišnjak spazio, dečak će imati normalno detinjstvo.

- Isto tako želim i doktoru što se zatekao kao turista na plaži, što mi je povratio dete u život, isto tako bih želeo da se zahvalim gospođi Ivani Stanojević i gospođi Ivani iz srpskog konzulata i gospođi Kiriaki Papastefanou, žena velikog srca, koja ja zvala i ponudila veliku pomoć isto tako bih se zahvalio i udruženju "Osmeh deteta", mislim da se tako zove, na ukazanoj pomoći i njima veliko hvala, tako i svim ljudima koji su bili ovde uz nas i ponudili pomoć.

- Isto tako bih hteo da se zahvalim doktorima i sestrama iz bolnice sa intenzivne nege gde su dali sve od sebe da T. ustane na noge i nastavi svoj normalan život. Hvala im puno svima, nadam se da nisam nikog zaboravio, ako jesam opet kažem HVALA PUNO SVIMA i želim vam sve najlepše u životu - napisao je tata.

On je potvrdio i da je mali Tadija sada dobro.

- Danas čekamo rezultate krvi, tako da sutra se nadamo da krenemo kući za Srbiju, jer Tadija trči po bolnici i spreman je za povratak kući - kazao je tata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.