Cane za Espreso: Drago mi je da klinci uče o našoj muzici! (FOTO)

da ih ne povuče treš...

Cane za Espreso: Drago mi je da klinci uče o našoj muzici! (FOTO)

- Drago mi je što koristim zajednici! - prokomentarisao je pevač Partibrejkersa predavanje na kojem je on tema, a koje Igor Stanković, autor programa "Potraga za blagom", drži deci na Dorćolu
Objavljeno:

Fotografija na kojoj vodič grupi predškolaca pokazuje grafit sa Zoranom Kostićem Canetom postala je pravi hit na Fejsbuku. Kakva scena! Gradski šmeker deci objašnjava ko je Cane iz Brejkersa, klinci oduševljeno upijaju svaku reč! (FOTO)

Danas sam naleteo na zanimljivu scenu u Beogradu... Mališani predškolskog uzrasta, sa dve vaspitačice i vodičem, slušaju...

Posted by Marko Cvetkovic on четвртак 7. април 2016.
Tim povodom kontaktirali smo pevača Partibrejkersa.
- Drago mi je što su Partibrejkersi od koristi zajednici. Drago mi je da klinci uče o našoj muzici. Ko brine o sebi neće dozvoliti da ga povuče treš.
Rijalitiji nam jedu mozak, pustite porniće, manje su perverzni! Cane i Mićko objasnili!
- Možda baš taj vodič ili vaspitačica slušaju našu muziku. Možda je prvi koncert nekog od tih mališana upravo naš. I to mi je posebno drago - kratko je rekao Cane za Espreso. Inače, vodič koji je dečici ispred dorćolskog grafita pričao o pevaču grupe "Partibrejkers" je Igor Stanković, autor programa "Potraga za blagom". (S. Trajković)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.