PETAR JE U MAJU DOBIO KARCINOM PANKREASA! U inostranstvu MOGU DA MU POMOGNU ako ukucate OVAJ SMS broj!
Petar Puača, Foto: Budi human

POZIV ZA LJUDE DOBRE VOLJE

PETAR JE U MAJU DOBIO KARCINOM PANKREASA! U inostranstvu MOGU DA MU POMOGNU ako ukucate OVAJ SMS broj!

Pomozimo Petru! Upišimo 672 i pošaljimo SMS na 3030

Objavljeno: 12:45h

Petru Puači je dijagnostifikovan agresivini karcinom pankreasa četvrtog stepena, sa metastazama na jetri u maju mesecu 2019. godine,

Pošto su sve mogućnosti za lečenje u Srbiji iscrpljene, Petar odlazi na dalju dijagnostiku u inostranstvo, gde lekari nakon pretraga konstatuju da mogu da mu pomognu. U planu je primena šest ciklusa hemioterapije, redovna snimanja, kao i eventualna operacija.

Obzirom da visina troškova terapija i bolničkog lečenja prevazilazi finansijske mogućnosti porodice Puača, ovim putem se obraćaju humanim ljudima dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju sredstva koja bi Petru omogućila nastavak lečenja u inostranstvu.

Pomozimo Petru! Upišimo 672 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Petar pobedi karcinom! Budimo humani!

foto: Budi human

U želji da pobedi u najvažnijoj borbi prijatelji našeg sugrađanina Petra Puače, organizuju humanitarni koncert pod sloganom Svi za Petra. Koncert će se održati na Trgu Nikola Tesla u Apatinu, 13. septembra, sa početkom u 20 časova.

Nastupaju GKUD Dunav Apatin, Dunavski biseri, orkestar Magija i Baja Mali Knindža. Pozivamo sve ljude dobre volje da podrže ovu humanitarnu akciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.