PATRIJARH IRINEJ PRIMLJEN NA VMA: Ovo je RAZLOG!
Foto: Beta / Aleksandra Godfroa

NADAMO SE NAJBOLJEM

PATRIJARH IRINEJ PRIMLJEN NA VMA: Ovo je RAZLOG!

Patrijarh srpski Irinej hitno je primljen na VMA. Zdravstveno stanje poglavara SPC sada je stabilno i on se uspešno oporavlja

Objavljeno: 15:00h

Patrijarh srpski Irinej prebačen je pre dva dana na VMA, a kako "Blic" saznaje u ovom medicinskoj ustanovi patrijarh se poslednjih dana osećao loše.

- Ima visoku temperaturu i opštu slabost organizma. Sada je stanje stabilno, nadamo se brzom oporavku Njegove svetosti, koji će još nekoliko dana biti zadržan u bolnici, kako bi se poptuno oporavio - kaže naš izvor.

Za patrijarha srpskog je poznato da u danu ima po nekoliko susreta, redovno služi i obavlja sve obaveze vezane za Crkvu. kako za Blic kažu u Patrijaršiji, vreme je pretoplo, patrijarh u godinama i ne staje. Njegova svetost pre dva dana napunio je 89 godina, a iz Patrijaršije je upućen na VMA iz predostrožnosti između ostalog baš i zbog godina.

Na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko sati pojavile su se razne informacije o zdravstvenom stanju patrijarha. Deo poruka uneo je nemir među vernike jer je navedeno da je patrijarh u “lošem stanju”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.