TAKSISTA ME JE BRUTALNO NAPAO DOK SAM DRŽALA  ĆERKICU: Eksluzivna ispovest Emilije Milojević za Espreso! (VIDEO)
Emilija Milojević, Foto: Espreso

POSLEDNJA IZJAVA ZA MEDIJE

TAKSISTA ME JE BRUTALNO NAPAO DOK SAM DRŽALA ĆERKICU: Eksluzivna ispovest Emilije Milojević za Espreso! (VIDEO)

Ovo je njena poslednja izjava za medije na ovu temu!

Objavljeno: 16:04h

Emilija Milojević, popularna vlogerka, koja se na svom Jutjub kanalu uglavnom bavi šminkom, trikovima i savetima za negu, okačila je na Instagram storiju informaciju da je napadnuta u Beogradu!

Mladu vlogerku, kako je napisala, napao je vozač "Naxis taksija", star oko 40 godina, i to dok joj je u krilu sedela dvogodišnja ćerka Aurora! Šta je rekao direktor Naxis taksija pročitajte ovde:

Emiliju smo pozvali da gostuje kod nas u intervjuu. Budući da sa našim portalom ima odličnu saradnju, poziv je odmah prihvatila, ali je naglasila da je ovo njeno poslednje medijsko obraćanje na ovu temu.

''Bila sam sa svojom jednogodišnjom ćerkom na Zelenom vencu. Kada je stigao Naksis taksti, rekla sam ''dobro veče'', ali nisam dobila povratnu reakciju. Tokom vožnje, počeo je da viče na druge vozače u saobraćaju, ali i dalje nije komunicirao sa mnom. Bilo mi je neprijatno'', počinje svoju eksluzivnu ispovest YouTube zvezda Emilija Milojević.

EKSLUZIVNI INTERVJU POGLEDAJTE OVDE:

Na pitanje kada je primetila prve znake nasilja, Emilija nastavlja:

''Pitala sam ga za koliko minuta stižemo. On se okrenuo prema meni i izrekao brutalne psovke. Očekivala sam da nas ''zalepi'' za sedište koliko je vikao. Nikad ne znaš šta možeš očekivati od neuračunljivog čoveka! Kada smo stigli na odredište, nisam ni stigla da uzmem ni novčanik, on je već krenuo da viče ''Brže, zakrčila si saobraćaj!''. Počela sam da plačem i da se tresem, a nakon pola sata, situaciju je prijavila moja drugarica.''

foto: Privatna arhiva

Prema njenim rečima, ali i uvidima koje smo dobili u prepisku koje smo dobili, Emilija je dobila izvinjenje direktora, ali ne i dalje informacije koje su joj obećane.

''Od direktora pomenutog taksija nisam dobila nijednu informaciju kako bih mogla da tužim vozača, iako je istu noć kada smo prijavili slučaj poslao izvinjenje i rekao da će vozač biti otpušten", kaže Emilija.

U razgovoru sa koleginicom iz Espresa odmah nakon incidetna, direktor pomenutog taksija rekao da se sa Emilijom čuo, kao i da znaju ko je čovek koji je napao vlogerku, što možete pročitati i u prethodnim objavama na ovu temu.

- Incident nam je prijavljen nešto posle 21 sat, a Emiliju sam pozvao čim sam doputovao, nešto posle 23 časova. Izvinili smo se zbog incidenta. Inače, u pitanju je vozač koji je pre 11 dana dobio zaposlenje kod nas, a prešao je iz druge firme. Očekujemo ga na razgovoru, činjenica je da je do konflikta došlo, a ukoliko se utvrdi da se nedolično ponašao, biće sankcionisan.

Kako je dalje tekla priča i koju je poruku Emilija poslala, pogledajte u eksluzivnom intervjuu za Espreso.co.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.