NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ DANAS JE BILA KOLONA DUGA 9 KILOMETARA: Poznato je šta se tamo ZAPRAVO DESILO! (VIDEO)
Kolaps, Foto: Printscreen

OPŠTI HAOS

NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ DANAS JE BILA KOLONA DUGA 9 KILOMETARA: Poznato je šta se tamo ZAPRAVO DESILO! (VIDEO)

Smena turista i pojačana frekvencija saobraćaja na autoputu stvorili su "usko grlo"

Objavljeno:

Potpuni kolaps i čekanje u kilometarskoj koloni zateklo je sve one koji su se danas našli na autoputu Beograd-Niš, na potezu dugom devet kilometara između Ćuprije i Jagodine u smeru ka Beogradu budući da se saobraćaj ovde odvija samo u zaustavnoj traci.

- Kod Ćurprije počinju radovi koji se izvode u dve trake zbog čega je saobraćaj preusmeren samo u zaustavnu traku, te je stvorena ogromna gužva. Čini mi se da se vozila jedva pomiču od isključenja za Ćupriju pa sve do isključenja za Jagodinu - kaže za "Blic" Biljana Petrović.

Smena turista i pojačana frekvencija saobraćaja na autoputu stvorili su "usko grlo" te putnici na ovom potezu čekaju duže nego uobičajeno.

Kako je ranije JP "Putevi Srbije" najavilo od 26.08. do 28.08., sa završetkom u 19.00 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici Ćuprija – Jagodina, u smeru ka Beogradu.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena krajnje leva (preticajna) i srednja (vozna) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

Radovi će se izvoditi svakog dana u vremenskom periodu od 07.00 do 19.00 časova i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom 24 časa neprekidno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.