Na šta biste potrošili poslednjih 200 dinara u životu? 10 primera na šta Srbi daju svoj novac! (FOTO) (GIF)

kako trošimo pare

Na šta biste potrošili poslednjih 200 dinara u životu? 10 primera na šta Srbi daju svoj novac! (FOTO) (GIF)

Onih 20 dinara koje ste dali na upaljač, sad bi leglo samo tako. Ali nema!
Objavljeno: 22:43h

Mesec lagano prolazi, dani se ređaju, novca je sve manje. Ustajete ujutru, krećete na posao, kad ono - u novčaniku 200 dinara. Užas!

A dan je tek počeo. Onih 20 dinara koje ste dali na upaljač, sad bi leglo samo tako. Ali nema! Pitanje se nameće samo po sebi - na šta potrošiti poslednjih 200 kinti?
Dajemo vam neke odgovore i primere iz stvarnog života. 1. Cigarete, pardon - pljuge. - Toliko volim da pušim da bih 200 dinara dala za paklu cigara. Iskrizirala bih, a ne volim da se žickam - kaže nam tridesetogodišnja Jovana.
Jelena Vučetić
2. Kladionica! Mladić iz Begrada objašnjava kako bi zadnje pare dao na neki tiket. Tako mu se možda vrati mnogo više.
3. Bez klope se ne može!
Bilo da radite ceo dan ili samo sedite kod kuće - nešto morate pojesti. Normalno da bi neko dao poslednje pare na parče pice, pljesku ili dobar sendvič. 4. KAFAAAAAA! - Ne može dan da mi počne bez dobre kafe, pa ne znam šta da se desi. Ja bih na to dao i poslednje pare - objašnjava čovek koji sedi u kafiću. 5. Cvet za devojku. Verovali ili ne, postoji još onim pravih, romantičnih frajera koji će zadnji dinar dati da bi svojoj devojci ulepšali dan.
- Ja bih kupio jednu lepu ružu, jer je njen osmeh vredniji od bilo kod novca - kaže nam Mateja iz Beograda. 6. Bus pljus! Bolje da platite kartu kod vozača, nego da vam pišu kazne ili vas hapse i blamiraju. Ako tako razmišljate, daćete poslednje pare na prevoz, sigurno. 7. Toalet papir - Imao sam takvu situaciju. A prigustilo mi, pa moraš da se snađeš. Zamisli tu scenu. Dao sam na toalet papir, pa nek ide život - kaže jedan simpatični dekica.
8. Karta za tekmu! Svaki pravi navijač dao pi poslednji dinar da podrži svoj omiljeni klub.

9. Dopuna za telefon.
vako barem možeš da pozoveš i pozajmiš
10. Nešto slatko! A ako još nemam novca, čokolada će mi pomoći da ubijem depresiju

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.