SVI PRIČAJU O NOVOM ČELENDŽU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Na njega su odgovorili MNOGI POZNATI, a vi? (FOTO)
#ObrijRaduljicu!, Foto: Promo

JEDINSTVENO, KLINIČKI DOKAZANO!

SVI PRIČAJU O NOVOM ČELENDŽU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Na njega su odgovorili MNOGI POZNATI, a vi? (FOTO)

Posebna SkinGuard tehnologija je postavljena između dva optimalno raspoređena sečiva

Objavljeno: 24.08.2019. 09:15h

Muškarci koji imaju osetljivu kožu maštaju o brijaču koji ne iritira kožu! 

Brend Gillette u Srbiji je lansirao inovativni proizvod koji zadovoljava potrebe muškaraca koji imaju osetljivu kožu i koji dodatno ne iritira osetljivu kožu. 

Gillette SkinGuard je jedinstveni klinički dokazan brijač, dizajniran specijalno za osetljivu kožu lica, a posebna SkinGuard tehnologija je postavljena između dva optimalno raspoređena sečiva i deluje na težinu ruke tako da nožići vrše manji pritisak na osetljivu kožu.

SkinGuard ima tanje oštrice od drugih brijača, a između kojih se nalazi jedinstvena zaštita. Apsorbuje pritisak na kožu, ravna je i izdiže oštrice, kako bi se redukovao kontakt sa osetljivom kožom lica i vrata. Dva sečiva, prilagođene sečivne snage, optimalno su raspoređena sa svake strane, tako da smanjuju povlačenje i pritisak.

Ova tehnologija je upravo ono što ga čini najboljim i najadekvatnijim brijačem za osetljivu kožu.

Gilette Skinguard
Gilette Skinguard foto: Promo

U istraživanju sprovedenom na teritoriji Srbije, za potrebe lansiranja novog Gillette SkinGuard brijača više od 65 odsto istaklo je da nema osetljivu kožu. Uprkos tome ispitanici starosti do 45 godina u podjednakom procentu rekli su i da ih iritira proces brijanja, kao i neprijatan osećaj na koži nakon brijanja.

Novica Veličković
Novica Veličković foto: Promo

Muškarci su najviše iskazali nezadovoljstvo proisteklo zbog korišćenja tupog, nekvalitetnog žileta, dok su neki iziritirani čitavim procesom brijanja.

Neki muškarci iskazali su nezadovoljstva izazvanim dužinom samog procesa, moguće povrede, peckanja kože, loše pena za brijanje itd.

Boki Perić
Boki Perić foto: Promo

Kako Gillette SkinGuard brijač deluje na različitim tipovima kože i različitim bradama pokazali su igrači SkinGuard tima: košarkaši Novica Veličković i Branko Lazić, kao i glumci Bojan Perić i Aleksandar Radojičić.

Aleksandar Radojičić
Aleksandar Radojičić foto: Promo

Oni su odgovorili na izazov svog kapitena Miroslava Raduljice i nakon napornih treninga poslati su na brijanje SkinGuard brijačima. Brijanje su završili bez iritacija, a svoje zadovoljstvo iskazali su istim izazovom koji su uputili Miroslavu Raduljici. Izazov #ObrijRaduljicu je počeo!

Izazov #ObrijRaduljicu
Izazov #ObrijRaduljicu foto: Promo

Nezavisna klinička studija sprovedena u Sjedinjenim Američkim Državama za potrebe kompanije P&G ocenila je bezbednost upotrebe SkinGuard brijača i utvrdila je da je brijač bezbedan za upotrebu na osetljivoj koži.

O brendu Gillette

Izazov #ObrijRaduljicu
Izazov #ObrijRaduljicu foto: Promo

Već duže od 117 godina, Gillette pruža preciznu tehnologiju I proizvode bez premca – unapređujući živote vise od 750 miliona muškaraca širom sveta. Od brijanja i nege tela, do nege kože i zaštite od znoja Gillette nudi širok portfolio proizvoda uključujući brijače, gelove pene i kreme za brijanje , za negu kože nakon brijanja, kao i druge proizvode. Za više informacija i najnovije vesti o Gillette proizvodima posetite www.Gillette.com.

Izazov #ObrijRaduljicu
Izazov #ObrijRaduljicufoto: Promo

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media