HEJTOVALI STE JEZDIĆEVU RAKIJU, A MI SMO JE SVU POPILI: Bilo JE MNOGO SMEHA! Nenade, al' si je ISPEKAO! (VIDEO)
Malo se gucnulo: Ekipa Espresa tokom rakijanja, Foto: Filip Plavčić

degustacija

HEJTOVALI STE JEZDIĆEVU RAKIJU, A MI SMO JE SVU POPILI: Bilo JE MNOGO SMEHA! Nenade, al' si je ISPEKAO! (VIDEO)

Ekipa Espresa odlučila je da odmah proveri te tvrdnje, pa smo organizovali degustaciju Jezdić rakije pred kamerama

Objavljeno:

Nakon što je učestvovao u svečanoj ceremoniji otvaranja auto-puta Miloš Veliki, tom prilikom glumeći u kostimu Miloša Obrenovića, glumac Nenad Jezdić je posut katranom i perjem na društvenim mrežama, te žigosan kao "plaćenik vlasti" i "ulizica".

foto: Filip Plavčić

Sam glumac je nakon toga javnosti upustio sledeće reči:

- Iskreno se radujem velikoj i važnoj stvari, kako za nas, tako i za one generacije koje dolaze za nama. Ovaj događaj od pre dva dana nije u suprotnosti sa svim što sam pre radio i govorio prilikom slicnih prigoda. Politikom nemam nameru da se bavim. Zašto politizovati nesto što jeste deo mog posla!? - upitao se Jezdić, pa nastavio:

foto: Printscreen

- Pa, ko je trebalo da čita monodramu "Miloš Obrenović" po tekstu Milovana Vitezovića u kostimu koji jeste moj kostim i iz projekta u kome sam igrao pre 10 godina? Neko od državnika ili glumac? Odazvao sam se na poziv svoje države. Ideja je bila da se javno i u radosti setimo velikog imena i značaja Kneza Miloša. Skepsa i paranoja su nepotrebne. Ja se od srca radujem narodnom uspehu i dobitku kroz taj autoput.To je put svih nas. Mi kao narod silnu dangubu napravismo da bi se bavili ogovaranjem - rekao je glumac.

foto: Printscreen

U njegovu odbranu ili prosto da objasni Jezdićevo učešće na pomenutom događaju oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On se izvinio ljudima koji, kako kaže, nisu ni za šta krivi, a koji su trpeli pravi linč.

- Mislim na Nenada Jezdića i Željka Joksimovića i na Nemanju Matića i na Gorana Bregovića koji se drznuo da kaže nekoliko lepih reči. Ali, to mogu samo hrabri i nezavisni ljudi koji imaju svoju glavu i ne zavise od tajkuna i tvitova, i koji imaju svoje karijere i već su ostvareni - rekao je on.

foto: Printscreen

Pored napada na samog glumca, mnogi su se obrušili i na njegovu rakiju, tvrdeći kako je lošeg kvaliteta i preskupa.

1 / 12 Foto: Filip Plavčić

Ekipa Espresa odlučila je da odmah proveri te tvrdnje, pa smo organizovali degustaciju Jezdić rakije pred kamerama. Nema laži, nema prevare. Malo smo cugnuli, a utiske možete pogledati u VIDEU.

Opšti utisak je bio da su i šljiva i dunja i višnja i kruška vrlo pitke i "mekane", da su odličnog ukusa, kao i da nemaju "industrijski šmek" nego pravu prirodnu aromu. Dakle, prava rakija za prave ljubitelje ovog pića.

BONUS VIDEO:

DEGUSTIRALI SMO JEZDIĆEVU RAKIJU: Evo kako smo se PROVELI (VIDEO)

(Espreso. rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.