DETALJI OTMICE SRPKINJE U TORINU: Došla da poseti dečka, zbog njega završila u zatvor, a njega ona NE ZANIMA!
Srpkinja uhapšena u Torinu, Foto: Printscreen

HIT PRIČA!

DETALJI OTMICE SRPKINJE U TORINU: Došla da poseti dečka, zbog njega završila u zatvor, a njega ona NE ZANIMA!

Ni Nikolić ni Trifunoska ne terete se ni za jedno krivično delo, ali se njihova uloga u prevari u Milanu i dalje ispituje

Objavljeno:

Srpkinja Marija Trifunoska (35), koja je oteta u Torinu, iz straha je pobegla nazad u Austriju, dok se policija sada fokusirala na njenog osuđivanog dečka Zorana Nikolića (41) jer je pobegao iz straha da će ga ubiti i nije zvao da se raspita kako mu je devojka.

Podsetimo, četvorica muškaraca, od kojih je jedan nemački građevinski preduzetnik Mihael Hofman (54), dvojica privatnih detektiva iz Nemačke Denis Hoh (25) i Herman Reklin (24) i Austrijanac Edvard Lipenski (58) organizovali su otmicu ljudi za koje sumnjaju da su Hofmana prevarili metodom "rip-dil" i tako mu ukrali 50.000 evra. Oni su prošle srede u 10 sati ujutru u centru Torina, pred mnogobrojnim očevicima na silu u kombi ubacili Mariju Trifunosku, maskirani u policajce, naoružani lažnim pištoljima, dvosmernim radio-uređajima, noževima i biber-sprejom. Policija je po prijavi građana odmah ušla u trag otmičarima, a Srpkinja je u kombiju zatečena vezana električnim pojasevima.

Srbin Zoran Nikolić, koji je bio sa Marijom u društvu kada je kidnapovana, pobegao je sa lica mesta, izgubivši u tom trenutku svoj austrijski pasoš. Italijanski mediji preneli su da je razlog zbog kojeg je policija sada fokusirana na njega to što Nikolić nakon oslobađanja njegove devojke Marije uopšte nije došao u policiju, čak ni da bi se informisao o njenom stanju, što se smatra prilično neobičnim i sumnjivim. Bilo je očevidaca koji su ispričali da su videli kako Zoran trči ulicom, a policija koja je našla Zoranov pasoš na ulici tragala je za njim satima. Kada su mu ušli u trag, odveli su ga u policijsku stanicu, gde je dao izjavu.

- Pobegao sam jer sam se plašio da će me ubiti. Ugovoren sastanak bila je zamka, ali to nije bilo namenjeno nama, Marija i ja nismo znali za prevaru - rekao je Nikolić preko svog advokata.

Nikolić je objasnio da je kontaktirao Austrijanca Edvarda Lipenskog, prijatelja nemačkog preduzetika Hofmana, nakon što je video njegov oglas u novinama o profitabilnom dogovoru o razmeni valuta. On, kao čovek koji je već bio osuđen uslovno na godinu i šest meseci zbog prevare teške 350.000 evra izvedene takođe tehnikom rip-dil, nije mogao ovoj ponudi da odoli.

Zoran je objasnio policiji da je "Marija u njegovom društvu bila samo zbog posla koji je mislio da će sklopiti".

Rekla da je u Torino došla zbog dečka

S druge strane, podsećanja radi, Marija je ispričala policajcima da je njen susret sa Zoranom bio ljubavne prirode, te da je u Torino došla "kako bi upoznala Zorana i da je sa njim provela dve noći". Marija je kod policajaca najpre ćutala, da bi potom rekla da je trudna kako bi je odvezli u bolnicu, gde su utvrdili da laže, nakon čega je odlučila da progovori. Ona je nakon davanja izjave u policiji otputovala u inostranstvo, najverovatnije u Austriju, to jest u Beč, gde živi.

Ni Nikolić ni Trifunoska ne terete se ni za jedno krivično delo, ali se njihova uloga u prevari u Milanu i dalje ispituje.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.