BAHATOST LEVEL PRO! Usred Čačka su stali ispred parka i u kontejner BACILI OTPAD OD ZAKLANIH SVINJA! POGLEDAJTE IH!
Otpad - Čačak, Foto: Printscreen/YouTube/Kurir

OGAVNO!

BAHATOST LEVEL PRO! Usred Čačka su stali ispred parka i u kontejner BACILI OTPAD OD ZAKLANIH SVINJA! POGLEDAJTE IH!

Komunalna policija u Čačku postavila je kamere kako bi otkrila građane koji nesavesno odlažu otpad

Objavljeno: 19.08.2019. 18:17h
  • 24

Slučaj građana koji životinjski otpad bacaju u kontejner zabeležen je u Čačku i to u Spomen parku koji je omiljeno izletište građana tog grada.

Komunalna policija u Čačku postavila je kamere kako bi otkrila građane koji nesavesno odlažu otpad i prljaju grad, objavila je Morava info.

Danas su uhvaćena dvojica muškaraca koji su otpad od klanja svinja bacili u kontejner.

– U prilici smo da svedočimo i jednom pravom prekršaju sa predumišljajem. Dakle ne radi se o neznanju, vandalskom ili bahatom ponašanju, već jednom vrlo svesnom kršenju zakona. Lokacija je Spomen park, nekako zgodna za iživljavanje pojedinaca, u ovom slučaju naš sugrađanin je, apsolutno svestan da krši zakon, u kontejner ubacio otpad životinjskog porekla - rekli su u JKP Komunalac u Čačku.

Dodaje se da su ti građani bili svesni da krše zakon.

- Da je svestan da čini prekršaj govori činjenica da je sadržaj otpada pokušao da sakrije prebacivanjem parčeta katrona iznad, znači upoznat sa položajem kamere videonadzora. Na konstataciju komunalnog policajca da je uhvaćen da delu, branio se kako ovaj nema dokaz, jer navodno sadržaj bačenog otpada se ne vidi na snimku. Na ovakvo flagrantno kršenja zakona, moramo svi reagovati, javno osuditi i žestoko sankcionisati, na kraju sve učiniti da ovakvi postupci budu što ređi. Napominjemo da je odlaganje otpada životinjskog porekla regulisano pozitivnim zakonskim propisima – navode u JKP Komunalac.

Bonus video:

(Espreso.rs / Morava.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media