UMRO DRAGAN MITIĆ DE FONSEKA: Posle kratke bolesti
Dragan Mitić, Foto: Eparhija Vrnjska

In memoriam

UMRO DRAGAN MITIĆ DE FONSEKA: Posle kratke bolesti


U Vranju je kao privatnik držao prodavnice obuće italijanskog brenda "De Fonseca"

Objavljeno:

U Vranju je u 61. godini života, posle kraće i iznenadne bolesti, preminuo Dragan Mitić, šef računskog odseka Eparhijskog upravnog odbora Eparhije vranjske.

Mitić je rođen u Vranjskoj Banji 1958. godine. Završio je osnovnu i srednju školu u Vranju, a na Ekonomskom fakultetu u Prištini. U svojoj profesionalnoj karijeri obavljao je poslove na raznim dužnostima u Jumku, fabrici obuće Koštana i Simpu. Imao je i međunarodnu poslovnu karijeru, jer je više godina bio direktor u fabrici obuće "Simod" u Italiji, a nekoliko godina bio direktor ove fabrike zadužen za proizvodnju za teritoriju jugoistočne Azije. Po povratku u zemlju, 1993. godine, radio je kao privatni preduzetnik, baveći se obućarstvom i trgovinom. U Vranju je kao privatnik držao prodavnice obuće italijanskog brenda "De Fonseca". Bio je jedno vreme i direktor preduzeća “Vodogradnja” iz Vranja i zastupnik kompanija iz Češke za Srbiju, u Beogradu.

Opelo Draganu Mitiću biće održano u nedelju 18. avgusta u 12 časova, u hramu Prepodobne Paraskeve na Šapranačkom groblju u Vranju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/OK Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.