OD KNEZA MILOŠA DO MILOŠA VELIKOG ZA 20 MINUTA! Evo kako najbrže da se uključite na NOVI SRPSKI AUTOPUT (VIDEO)
Autoput "Miloš Veliki", Foto: Filip Plavčić

PRECIZNA PUTANJA

OD KNEZA MILOŠA DO MILOŠA VELIKOG ZA 20 MINUTA! Evo kako najbrže da se uključite na NOVI SRPSKI AUTOPUT (VIDEO)

Ovim putem najbrže stižete...

Objavljeno: 12:32h

Autoput Miloša Velikog biće zvanično pušten u saobraćaj u nedelju, 18. avgusta, a putnici će moći da putuju novom deonicom od Obrenovca do Preljine u dužini od 103 kilometara, koja će im olakšati put ka zapadnoj Srbiji, crnogorskom primorju i Bosni i Hercegovini.

Espreso je za vas pronašao najbrži i najbolji put do novog autoputa, a on vodi preko Ulice Kneza Miloša, Sajma, Ade Ciganlije, preko Ostružnice, Umke, Bariča do samog uključenja na autoput Miloš Veliki.

Milošu Velikom moći će da se priđe iz četiri pravca. Dakle, do novog dela autoputa Miloša Velikog, od Obrenovca do Ljiga, u mestu Mislođin može se stići iz četiri pravca: preko Umke, iz Lipovačke šume, preko Meljaka i iz pravca Stepojevca.

foto: Filip Plavčić

Putnici sada neće morati da prelaze deo Ibarske magistrale od Beograda do Čačka, na kome se inače jako često dešavaju saobraćajne nesreće zbog nebezbednog preticanja ili prebrze vožnje, vozači će ubuduće moći da koriste novi auto-put. Time će vreme putovanja biti značajno skraćeno, ali će biti i mnogo bezbednije i komfornije.

foto: Espreso.co.rs

ORIJENTIRI NA TRASI:

* Beogradski sajam * Ada Ciganlija * Ostružnica * Umka * Barič * Kružni tok Mislođin (skretanje za Obrenovac i Stepojevac) * Levo na kružnom toku ka Stepojevcu * Posle 300 metara uključenje na autoput

Pogledajte video kako da dođete do novog autoputa:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.