NAJMORBIDNIJI UBICA JE OPET PROGOVORIO! Srbin Igor ima nove LUDAČKE ZAHTEVE iz ZATVORA!
Igor Srbin, Foto: Printscreen/youtube

NEMA PARDONA

NAJMORBIDNIJI UBICA JE OPET PROGOVORIO! Srbin Igor ima nove LUDAČKE ZAHTEVE iz ZATVORA!

Posetilo ga je nekoliko žena, a dobijao je i ponude za brak

Objavljeno:

Norbert Feher, kog javnost u Srbiji poznaje kao Igora Srbina, višestrukog ubicu sa nekoliko lažnih identiteta, želi da svoju zatvorsku kaznu služi u Italiji, a ne u Španiji gde se trenutno nalazi.

Srpski ubica, o kom su brujali svi svetski mediji, podneo je zahtev preko svog advokata u Španiji, u kojem navodi da zatvorsku kaznu želi da služi u Italiji, gde je zbog ubistva barmena Davida Fabrija i šumskog čuvara volontera Valerija Verija osuđen na doživotnu robiju.

Igor Srbin pritvoren je u Španiji krajem 2017. godine, nakon pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, od kojih su dvojica pripadnici španske Civilne garde. On je 30. januara saopštio sudu u Bolonji preko video-linka iz pritvora u Saragosi, da je pucao na svoje dve italijanske žrtve jer su oni za njega "bili policajci i morao sam da ih oborim".

Možda jedan od najmorbidnijih ubica koje je Srbija izrodila na suđenju je svojevremeno priznao da je koristio 18 identiteta u osam zemalja, a policiji je duži period izmicao zahvaljujući pomagačima, čiji identitet nikada nije otkrio.

Igor Srbin nije prestao da šokira javnost ni u zatvoru, dajući neverovatne izjave, a u međuvremenu je postao i verski fanatik i robijaške dane provodi čitajući verske knjige.

Posetilo ga je nekoliko žena, a dobijao je i ponude za brak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.