BARBARA VITEZ DANAS PUNI 18 GODINA! Njena porodica skoro 3 godine ŽIVI U OČAJU jer se i dalje ne zna NIŠTA O NJOJ!
Njena porodica već dve i po godine ŽIVI U OČAJU!, Foto: Printscreen / Youtube / RTV Pink

NJOJ JE ROĐENDAN

BARBARA VITEZ DANAS PUNI 18 GODINA! Njena porodica skoro 3 godine ŽIVI U OČAJU jer se i dalje ne zna NIŠTA O NJOJ!

Barbara je nestala 25. novembra 2016, kada se sa dva druga, tada 17-godišnjaka, vraćala sa rođendana

Objavljeno: 13.08.2019. 09:22h
  • 150

Barbara Vitez iz Sente trebalo je danas, 13. avgusta da duva 18 svećica na torti u svom porodičnom domu.

Umesto veselja u kući, njena porodica rođendan dočekuje u očaju jer više od dve i po godine ništa ne znaju o sudbini svoje miljenice, ali se nadaju da će je jednog dana videti živu i zdravu!

Barbara je nestala 25. novembra 2016, kada se sa dva druga, tada 17-godišnjaka, vraćala sa rođendana. Oni su u policiji rekli da se devojčica okliznula i upala u reku Tisu. Ipak, reka je više puta pretraživana, korišćene su najnovije tehnologije, a telo nije pronađeno. Porodica ne veruje da se Barbara te večeri utopila i sumnjaju da je oteta.

- Unajmili smo privatnog detektiva i poslednja informacija koju smo dobili jeste da je Barbara navodno viđena u Hrvatskoj. Detektiv je proverio sa tamošnjom policijom, ali se ispostavilo da to nije istina. Ili je možda samo prošla kroz državu... - rekao je ranije otac devojčice.

 

On navodi da je svaka nova informacija samo ćorsokak, ali da nemaju nameru da odustanu.

- Lekovi nas održavaju na nogama, u suprotnom nas ne bi bilo. Ipak, moramo da se držimo, makar zbog sina, koji je teški epileptičar i ima puno napada. On ne zna šta se dešava, često ode u njenu sobu da je traži, ali nje tamo nema - potresno kaže Endre.

Anonimno pismo

Podsetimo, od Barbarinog nestanka do porodice su stizale brojne teorije. Između ostalog i anonimno pismo, u kom se navodi da je Barbara te večeri drogirana, silovana i bačena u reku. Mladići koji su bili sa devojčicom saslušani su na poligrafu. Iako su na neka pitanja slagali, policija je zaključila da krivičnog dela nije bilo.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA danas je u saopštenju napisao da su njeni roditelji, Melinda i Endre, jedva živi. Svašta su pretrpeli pokušavajući da saznaju istinu i pronađu svoju ćerku. Pre nekoliko meseci umro im je i sin...

- Nestanak Barbare Vitez je svakako obavijen velom tajne. Prosto je nemoguće da neko tek tako nestane, a da niko ništa ne zna. Naša organizacija, zajedno sa još nekoliko domaćih i stranih Udruženja već neko vreme, zajedno sa Barbarinim roditeljima, pokušavamo da dodjemo do istine i da pronađemo Barbaru. Roditeljima, jedino ministar dr Nebojša Stefanović izlazi u susret i ljudi iz MUP-a iz Beograda i njima se zahvaljujemo, jer svaku informaciju koja stigne do njih obrade sa velikom pažnjom, ili ako je potrebno da policija u nekoj drugoj zemlji nešto proveri, hitno pošalju zamolnicu. Tužilac se nije odazivao na pozive roditelja niti je želeo da ih primi na razgovor.

- Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA smatra da je nemoguće je da neko tek tako nestane i da ne postoji nikakav trag. Danima nakon navodnog pada u Tisu ronioci su pretraživali reku i ništa, ali bukvalno ništa nisu pronašli, čak ni neki odevni predmet. Svaka potencijalna informacija do koje dođemo, da li je to Srbija ili neka druga zemlja, dostavlja se policiji. Nažalost, još uvek nije do nas ili roditelja i policije stigla informacija koja bi otkrila istinu da Barbara bude pronađena - navode oni u saopštenju.
 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media