KUPUJEM KAZAN ZA RAKIJU, MOTOKULTIVATOR I KRUNJAČ Ovo je OK oglas ako živite u Srbiji, ali NIJE SE POJAVIO U SRBIJI
Plaža u Pefkohoriju, Foto: printscreen/youtube

iznenađeni turisti

KUPUJEM KAZAN ZA RAKIJU, MOTOKULTIVATOR I KRUNJAČ Ovo je OK oglas ako živite u Srbiji, ali NIJE SE POJAVIO U SRBIJI

Kako tvrde turisti koji godinama letuju u ovom mestu, autor oglasa već godinama koristi ovakav stil traženja željenih proizvoda

Objavljeno:

"Kupujem motokultivator, krupač, kazan za rakiju, traktor..." Ovo su stavke oglasa koji je nasmejao društvene mreže, a koji bi bio sasvim običan oglas da njime nije oblepljen ceo Pefkohori.

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Iznenađeni srpski turisti, koji letuju u ovom poznatom grčkom letovalištu, bili su iznenađeni kada su ugledali ovaj, za grčko podnevlje, neobičan oglas. Fotografiju oglasa podelili su na društvenoj mreži Fejsbuk uz komentar: "Dođem do Pefkohorija i naiđem na oglas!"

Kako tvrde turisti koji godinama letuju u ovom mestu, autor oglasa već godinama koristi ovakav stil traženja željenih proizvoda.

Očigledno je da Toma, autor oglasa, kako se ovde i potpisao, smatrao da je na čistom srpskom i na latinici potpuno prihvatiljivo tražiti ove poljoprivredne mašine u Grčkoj.

Mnogi tvrde da je ovaj oglas toliko rasprostranjen po grčkom primorju, te da ga ima i na graničnom prelazu Evzoni, ali i na pojedinim mestima na Halkidikiju.

Bilo kako bilo, nesvakidašnji oglas nasmejao je srpske turiste.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.