ZORAN IMA 140 CM U BRKOVIMA! Zbog toga mu se ipak desila jedna VELIKA NEPRIJATNOST (VIDEO)
Zoran Lazarević, Foto: printscreen/youtube

višestruki pobednik

ZORAN IMA 140 CM U BRKOVIMA! Zbog toga mu se ipak desila jedna VELIKA NEPRIJATNOST (VIDEO)

Žiri mu je dodelio titulu posle izmerenih 140 cm, ali njegovi konkurenti su bili nezadovoljni jer smatraju da je reč o podvali i da ima veštačke brkove

Objavljeno:

U selu Kalenić, u okviru jubilarne pedesete manifestacije narodnog stvaralaštva "Prođoh Levač, prođoh Šumadiju", održano je takmičenje na kom je izabran "najveći brka" u Srbiji.

Najduže brkove po treći put ima Zoran Lazarević iz Niša. Žiri mu je dodelio titulu posle izmerenih 140 cm, ali njegovi konkurenti su bili nezadovoljni jer smatraju da je reč o podvali i da ima veštačke brkove, kako prenose beogradski mediji.

- Imamo falš robu ove godine, neka nadogradnja. Isti čovek je pre nekoliko godina isto uradio i organizacioni odbor ga je verovatno odstranio, sada je bilo drugačije - kaže prošlogodišnji pobednik Ljubodrag Ognjanović - Ljuba Brka iz Rače.

foto: printscreen

Međutim, Zoran to demantuje.

- Pravi su, imam ih od 2011. godine. Kad sam otišao u penziju, odlučio sam da ih pustim, tako da mogu samo jednom da ih obmotam oko uha, a sada ih motam četiri puta - priča ovogodišnji pobednik.

On dodaje da je na njih ponosan, ali da ih teško održava.

foto: printscreen

IZBACILI GA IZ VOZA ZBOG BRKOVA

Zoran se seća 1973. godine, kada su ga izbacili iz voza na ulazu u Nemačku, a on nije znao razlog sve dok voz nije otišao, a carinik mu prišao.

- Rekao mi je "tebe su, brko, izbacili zbog brkova, samo radi brkova. Nemaš brkove u pasošu?", pitao me je. Rekao sam mu: "nemam, ali imam makaze, da je on meni rekao da ih isečem, ja bih ih isekao" - seća se Lazarević.

Kada je shvatio da neće preći granicu, uzeo je makaze i sam isekao duge brke, sakrivši ih u džepove na košulji.

Pogledajte snimak sa ovogodišnjeg takmičenja:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.