BURNO NA BANJICI Iseljavaju porodicu koja je legalno kupila stan i to zbog DUGA PRETHODNOG VLASNIKA (VIDEO) (UŽIVO)
Prinudni izvršitelji pokušavaju da isele porodicu Stojanović, Foto: Printscreen/Facebook/Krov nad glavom

napeto

BURNO NA BANJICI Iseljavaju porodicu koja je legalno kupila stan i to zbog DUGA PRETHODNOG VLASNIKA (VIDEO) (UŽIVO)

Problem je nastao zbog duga od oko dva miliona dinara koji je imao prethodni vlasnik

Objavljeno: 13:59h

Prinudni izvršitelji zakucali su danas na vrata stana porodice Stojanović u Bulevaru oslobođenja 96 na Banjici pošto su ih samo pet dana ranije obavestili da je njihov stan prodat na javnoj licitaciji!

Ono što je posebno interesantno u ovom slučaju, osim porodice Stojanović koja tvrdi da je pre godinu dana potpuno legalno kupila ovaj stan, to potvrđuju i prethodni vlasnici koji su se danas pojavili u zgradi u Bulevaru oslobođenja.

- Pre pet dana je došao prinudni izvršitelj i šokirao nas obaveštenjem da je naš stan prodat na licitaciji. Do tada nismo imali pojma da je nešto sporno. Prilikom kupovine stana kod javnog beležnika su nam potvrdili da stan nema nikakvo "opterećenje" - ispričali su Stojanovići za "Krov nad glavom".

Kako saznajemo, problem je nastao zbog duga od oko dva miliona dinara koji je imao prethodni vlasnik, a koji nije bio vezan za stan. Nadležni su doneli odluku da se dug naplati od prodaje stana, o čemu nisu bili obavešteni ni novi, ni bivši vlasnici.

- Stan je bio na ime moje majke koja je imala neki stari dug od oko dva miliona dinara. Zato smo i hteli da prodamo stan. Sve je overeno, sve je bilo regularno, čovek je isplatio stan - ispričlao je sin bivše vlasnice.

Još uvek nema informacije o tome da li će ovo iseljenje biti odloženo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.