JEZIVO, BOLESNO! Slike male dece iz Srbije kako se gola igraju u pesku! IGOR JURIĆ IZNEO ZASTRAŠUJUĆE PODATKE
Igor Jurić, Foto: printscreen/youtube

MRAČNI INTERNET

JEZIVO, BOLESNO! Slike male dece iz Srbije kako se gola igraju u pesku! IGOR JURIĆ IZNEO ZASTRAŠUJUĆE PODATKE

On savetuje roditeljima da ne postavljaju fotografije dece na društvene mrežame

Objavljeno:

Slike male dece iz Srbije, dok se gola igraju u pesku na plaži, pune "mračni internet". Koliko su za to krivi roditelji, kako da sačuvamo mališane od izopačenih umova koji vrebaju na društvenim mrežama, kako se trguje fotografijama i koje su posledice, otkrio je u "Jutru" na TV Prva Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić".

On savetuje roditeljima da ne postavljaju fotografije dece na društvene mrežame.

"Od kada smo ušli u ovu priču mnogo radimo na tome da bismo videli gde kao roditelji, odrasli, pravimo greške i gde direktno ugrožavamo našu decu. Ulazeći u taj 'mračni internet' došli smo do saznanja da je zaista mnogo fotografija naše dece, dece iz Srbije su na pedofilskim sajtovima gde se mogu kupovati", rekao je on.

Kaže i da su to najobičnije fotografije, deteta koje se igra u pesku.

"Za normalnog čoveka to nije ništa posebno, niti strašno... Takve fotografije se prodaju po 10, 20, 40 centi... Kada ste stavili svoje dete na društve nu mrežu, osim što ste jednom pedofilu dali novac u ruke, time što će trgovati vašim detetom, morate da budete svesni da se neki ljudi samozadovoljavaju ispred tih fotografija... Mi roditelji ovim direktno dovodimo u opasnost našu decu", poručio je Jurić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.