GRAD BEOGRAD PREUZEO UPRAVLJANJE: Od sada se brine o sportskom centru Milan Gale Muškatirović!
Grad Beograd preuzima upravu nad Sportskim centrom Milan Gale Muškatirović, Foto: Printscreen/Facebook/Sportski centar Milan Gale Muškatirović

noviteti

GRAD BEOGRAD PREUZEO UPRAVLJANJE: Od sada se brine o sportskom centru Milan Gale Muškatirović!

Najavljeno je da će građani će bazen nastaviti nesmetano da koriste na osnovu odluka koje su sada na snazi

Objavljeno:

Gradsko privredno društvo "25. maj – Milan Gale Muškatirović" danas je preuzelo upravljanje nad bazenom i celokupnom gradskom imovinom sa kojom je do sada raspolagalo opštinsko javno preduzeće Sportsko rekreativni poslovni centar "Milan Gale Muškatirović", preneo je Beoinfo.

Kako se navodi u saopštenju Gradskog privrednog društva, dugovi preduzeća koje je do sada upravljalo sportskim centrom iznose više od milion evra što je dovelo u pitanje rad centra.

Najavljeno je da će građani će bazen nastaviti nesmetano da koriste na osnovu odluka koje su sada na snazi, što znači da važe sve izdate propusnice i kartice.

Prva odluka gradskog preduzeća "25. maj – Milan Gale Muškatirović" je da se dnevna cena korišćenja bazena spusti sa 250 na 200 dinara kao i da se plate zaposlenima u tom sportskom centru povećaju u proseku za oko 20 odsto.

Popisne komisije, na osnovu odluke Grada Beograda, počele su popis zatečene imovine u sportskom centru, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.