BIRAJ KOJU RUKU I NOGU ĆE TI POLOMITI! Poslušajte kako opozicionar Murar preti tviterašu Ivanu PREBIJANJEM (AUDIO)
Teške pretnje: Dragan Murar i Ivan Damnjanović, Foto: Printscreen, Fejsbuk

zastrašujuće pretnje

BIRAJ KOJU RUKU I NOGU ĆE TI POLOMITI! Poslušajte kako opozicionar Murar preti tviterašu Ivanu PREBIJANJEM (AUDIO)

Tvoja ekipa iz tvog kraja će to da ti uradi, poručuje Dragan Murar

Objavljeno: 15:13h

Jedan od samozvanih lidera protesta "1od5 miliona" Dragan Murar uputio je ozbiljne pretnje tviterašu Ivanu Damnjanoviću, koji se na ovoj društvenoj mreži oglašava kao Ivan Damn.

Njih dvojica se već duže vreme nalaze u sukobu, jer je Ivan često pokušavao da od Murara sazna istinu, tačnije, gde je završio novac koji su pojedinci skupljali kako bi ga izvukli iz zatvoru u Padinskoj Skeli, u kojoj je Murar završio zbog mnoštva neplaćenih kazni za grube saobraćajne prekršaje i remećenje javnog reda i mira.

Teško je na ovako malom prostoru predočiti kompletan istorijat njihovog sukoba, ali evo nekoliko najslikovitijih momenata, nakon kojih ćete sigurno dobiti jasniju ideju o čemu se tu radi:

Međutim, poslednje Murarove pretnje, izrečene u telefonskom razgovoru s Ivanom, zaista su zastrašujuće, a ceo razgovor je snimljen i dokumentovan:

- Slušaj me, bićeš bijen. To sam ti obeć'o, bićeš bijen, eto. Možeš da biraš koju ruku i koju nogu će da ti polome. Znači, tvoja ekipa iz tvog kraja će to da ti uradi. Ekipa iz tvog kraja će to da ti uradi, možeš samo da biraš koju nogu i koju ruku.

- Dobro, vi ćete da naručite to?

- Nema ja šta da naručujem. Bićeš bijen. Bićeš bijen! I tuću te svaki put kad me pomeneš. Znači bićeš bijen i nećeš znati ko te tuče i zašto te tuče, svaki put kad me pomeneš. Ajde ćao!

- Je l' vi to meni pretite, Dragane?

- Ne, ja ti ne pretim, ja ti obećavam.

- A, vi mi obećavate?

- Ja ti obećavam. Ne pretim ti, kad ti budem pretio, to je drugo. A ja ti obećavam, bićeš bijen vrlo brzo. Za neki dan, ajd' ćao. Nemoj više nikad da me pomeneš, nemoj da me uzmeš usta! Nemoj nikad da si pomislio na mene! Kad god me pomeneš, bićeš bijen! Ćao!

- Dobro, Dragane, hvala, ćao.

Espreso.co.rs je pokušao da stupi u kontakt s Draganom Murarom, ali on mesecima odbija da daje izjave za naš portal.

Umesto odgovora, on je na svom Tviteru objavio da on nikom "ne preti nego obećava":

BONUS VIDEO:

Milena Đoković iz Čačka preležala mišju groznicu (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.