POKUŠALI DA ISELE SLOBODANKU NINIĆ, ONA PRETILA DA ĆE SE BACITI S TREĆEG SPRATA: Drama u centru Novog Sada!
Izvršitelji su pokušali da isele Slobodanku Ninić iz stana, Foto: Filip Plavčić/Ilustracija

borba se nastavlja

POKUŠALI DA ISELE SLOBODANKU NINIĆ, ONA PRETILA DA ĆE SE BACITI S TREĆEG SPRATA: Drama u centru Novog Sada!

Ninići su kredit kod Erste banke uzeli 2007. godine

Objavljeno: 31.07.2019. 11:23h

Novosađanka Slobodanka Ninić pretila je danas da će skočiti sa trećeg sprata zgrade u strogom centru Novog Sada, zbog pokušaja izvršitelja da isele nju i njenu porodicu, nakon čega je izvršenje obustavljeno.

Na licu mesta bilo je dosta policije i novinara, a došla su i vatrogasna kola, kada je ona pretila da će skočiti dok je stajala na prozoru stana u Tanurdžićevoj palati, sa jednom nogom izbačenom napolje.

Prisutni su bili i predstavnici združene akcije "Krov nad glavom" Novi Sad, koji su ranije pozvali sugradjane da pokažu solidarnost i da im se pridruže u borbi protiv iseljenja porodice Ninić.

Izvršiteljka Jasna Anđelić ponovo je danas pokušala da iseli Niniće iz stana, ali je odustala od toga nakon pretnje Slobodanke Ninić da će skočiti sa trećeg sprata.

Ninići su kredit kod Erste banke uzeli 2007. godine, ali su u toku otplate imali problema sa smanjenjem plata, gubitkom posla i, pre svega, sa zdravstvenim problemima, zbog kojih Slobodanka Ninić sada prima invalidsku penziju.

 

Združena akcija "Krov nad glavom" okuplja sve one koji se bore za pravo na stanovanje i protive se prinudnim iseljenjima i privatnim izvršiteljima.

Bonus video:

(Espreso.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media