PUTIN JE BIO VELIKODUŠAN! Poslao je SRPSKOJ VOJSCI nešto RAZARAJUĆE!
Vladimir Putin, Foto: Predsedništvo Srbije

stigla vojna tehnika

PUTIN JE BIO VELIKODUŠAN! Poslao je SRPSKOJ VOJSCI nešto RAZARAJUĆE!

Ministarstvo odbrane se zahvalilo Ministarstvu odbrane Ruske Federacije na dosadašnjoj uspešnoj saradnji i doslednom sprovođenju vojno-tehničkog sporazuma

Objavljeno:

U Srbiju je stiglo 10 oklopnih vozila pešadije, BRDM 2, sa kompletima rezervnih delova, a prilikom njihovog vazdušnog transporta, od strane ruskog prevoznika, nije bilo nikakvih prepreka i sva tehnika je stigla sigurno i bezbedno, uz poštovanje međunarodnih pravila, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Vojno-tehnički sporazum, dogovoren između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, realizuje se precizno i u skladu sa ugovorenim rokovima, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo odbrane se zahvalilo Ministarstvu odbrane Ruske Federacije na dosadašnjoj uspešnoj saradnji i doslednom sprovođenju vojno-tehničkog sporazuma.

Ministarstvo odbrane koristi ovu priliku da se zahvali vrhovnom komandantu Vojske Srbije Aleksandru Vučiću na pažnji i požrtvovanju zbog koga je Vojska Srbije opremljenija, a materijalni položaj naših pripadnika bolji i sigurniji, navedeno je u saopštenju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.