SUPERNOVA: Televizija N1 je vidljiva kod 95 odsto naših korisnika
Televizija N1 je vidljiva kod 95 odsto naših korisnika, Foto: Promo

REAGOVANJE

SUPERNOVA: Televizija N1 je vidljiva kod 95 odsto naših korisnika

Televizija N1 ranije danas je iznela tvrdnje da ukoliko postanete korisnik Supernove ni tada nije sigurno da ćete gledati njihov program, iako ga na spisku kanala ima

Objavljeno: 22:43h

Supernova kablovski operater reagovao je povodom tvrdnji televizije N1 da se oni ne vide kod korisnika ovog operatera. Televizija N1 ranije danas je iznela tvrdnje da ukoliko postanete korisnik Supernove, ni tada nije sigurno da ćete gledati njihov program, iako ga na spisku kanala ima.

Međutim, Supernova navodi da je televizija N1 vidljiva kod 95 odsto njihovih korisnika, dok preostalih 5 odsto United Group nije dostavila saglasnost za emitovanje kanala.

"Televizija N1 se emituje na teritorijama pokrivenosti kablovskih operatora Radijus Vektor, Gronet i Kopernikus, što čini 95% korisnika Supernove. N1 se jedino ne vidi na teritoriji kablovskog operatora AVcom (što čini 5% korisnika) i to isključivo iz razloga što je United Group-a i pored našeg pisanog zahteva odbila da nam dostavi saglasnost i ugovor za emitovanje kanala. Dakle, razlog zašto 5% korisnika Supernova brenda ne vidi N1 je isključivo krivica SBB-a, vlasnika N1. Na žalost, sada se ispostavlja da iza toga stoji pokušaj da se lažno prikaže kako Supernova namerno ne prikazuje N1. Ovo je još jedna u nizu neistina koje N1 pokušava namerno da plasira protiv Telekoma Srbija. Pozivamo novinare N1 da provere kod svog vlasnika SBB-a da li je AVcom podneo zahtev za emtiovanje kanala među kojima je N1 i da provere razloge zašto taj zahtev nije prihvaćen", navodi se u saopštenju Supernove.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.