POLICAJAC JE AKTIVISTIMA NAREDIO SKIDANJE PLAKATA, SREĆAN TI ROĐENDAN VOJVODINO! Onda je usledio ODGOVOR
Policajac je odmah reagovao, Foto: Dado Đilas

NAREĐENJE

POLICAJAC JE AKTIVISTIMA NAREDIO SKIDANJE PLAKATA, SREĆAN TI ROĐENDAN VOJVODINO! Onda je usledio ODGOVOR

Vojvođanski front je poručio predstavnicima policije da je "bolje da hvataju kriminalce i nasilnike i sprečavaju rasturanje droge, nego što proganjaju neistomišljenike režima"....

Objavljeno:

Vojvođanski front, koalicija Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije, saopštio je da je policijajac u Žablju aktivistima te koalicije naredio da uklone plakate "Srećan ti rođendan, Vojvodino".

"Tražimo od nadležnih u Policijskoj upravi Žabalj da kažu po čijem ovlašćenju je radnik ove uprave bez prethodnog predstavljanja naredio uklanjanje plakata Vojvođanskog fronta aktivistima koji su ih lepili", naveo je Vojvođanski front u saopštenju.

Front je ocenio da su predstavnici organa reda tu da "zaštite poreske obveznike, koji ih plaćaju", a ne da ih "legitimišu, zastrašuju i ponašaju se neprijateljski prema njima".

Dodali su da insistiraju da policija odgovori na pitanje da li je policajac radio na svoju ruku ili ima nalog iz ministarstva da se plakati Vojvođanskog fronta ne dozvoljavaju u Vojvodini.

"Zašto je i dalje spominjanje Vojvodine toliko uznemirujuće. Koga to i zašto peče pominjanje Vojvodine i Vojvođanskog fronta?", naveli su u saopštenju za javnost i dodali da "takvu vrstu šikaniranja Vojvođanski front neće nemo posmatrati niti dozvoliti".

Vojvođanski front je poručio predstavnicima policije da je "bolje da hvataju kriminalce i nasilnike i sprečavaju rasturanje droge, nego što proganjaju neistomišljenike režima".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.