Men's Health ekskluziva: Strahinja Jovančević otkriva svoje šampionske taktike
Novi Men's Health, Foto: Promo

novi broj u prodaji

Men's Health ekskluziva: Strahinja Jovančević otkriva svoje šampionske taktike

U ovom izdanju pronađite i druge korisne savete, značajne reportažne priče i savremene tendencije iz fitnesa, zdravlja, ishrane i stila

Objavljeno:

Avgustovski MH je u prodaji!

U novom broju najprestižnijeg muškog magazina u Srbiji, najbolji domaći atletičar i skakač u dalj, samo za Men's Health pokazao je svoj trening i predstavio trikove za moćno telo, stabilan um i šampionske rezultate.

U ovom izdanju pronađite i druge korisne savete, značajne reportažne priče i savremene tendencije iz fitnesa, zdravlja, ishrane i stila. Evo zašto bi trebalo da imate novi Men's Health.

"Kad je čovek previše restriktivan, to ne može da potraje. Mora da se napravi balans", kaže Strahinja Jovančević, osvajač bronzane medalje u skoku u dalj na Evropskom prvenstvu u atletici. Men's Health proveo je jedan dan sa njim i prenosi vam iskustva vrhunskog atlete.

Vreme je da izvedemo mišiće na sunce. Idete u teretanu da biste bolje izgledali na plaži? Spojite to u letnjem uživanju koje je istovremeno i korisno za vaše telo. MH vam je pripremio ozbiljan trening na plaži.

Ko je nežni holivudski gorostas? "Težak fizički rad je najbolja stvar koju možeš da uradiš za svoju dušu", kaže on. U ekskluzivnom intervjuu, glumac Džo Manganelo priča koliko je odmor važan za muskulaturu, a smeh za ljubav!

U sklopu 30/10 nutritivnog sistema odnosa proteina i vlakana za bolje rezultate, predstavljamo novo, superiorno izdanje omleta. Potražite svoj maksimum na tanjiru, prijatno!

Moć kolagena: Kako se od gumenih bombona, želatina, pihtija i aspika prave čelični ligamenti i tetive otporni na apsolutno sve? Pročitajte u novom izdanju najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji.

Noseća tema ovog broja je pitanje Zašto treba biti jak? Veterani, rekonvalescenti, povratnici i ljudi stariji od jednog veka otkrivaju čemu zaista služi prava muška snaga!

Tu je i veliki Adrenalin dodatak. MH predstavlja vodič kroz pedeset najsumanutijih avantura na planeti koje muškarac za života može sebi da priušti. Vežite se, polećemo1

Šta znači bildovanje mozga? Ne, nećemo ponavljati koliko je mentalna snaga važnija od fizičke, već predstavljamo pet namirnica za njeno povećanje.

Jutro je izvikano; najvažniji deo dana je momenat kad napuštamo kancelariju i od njega zavisi kako nam izgleda život.

Direktori, bankari i menadžeri koji su napustili moderna carstva da bi živeli u prirodi otkrivaju šta je zapravo sreća. Pogledajte njihov životni stil u novom Men's Hečathu.

Tu su i druge atraktivne teme: najveći majstor za proizvodnju holivudskih snagatora otkriva tajne brze transformacije u superheroja, a

Bogovi tetovaže svedoče o tome kako su izgubili nevinost s mastilom, kako održavaju kožu, kad planiraju da stanu i zašto nikad.

Leto je snažnije uz novi Men's Health!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.