TREBA ZABRANITI GLASANJE LJUDIMA STARIJIM OD 50 GODINA, ONI SU STOKA! Jeziv i sramotan status srpskog blogera!
Dušan Nedeljković, Foto: Printscreen / Twiter

au

TREBA ZABRANITI GLASANJE LJUDIMA STARIJIM OD 50 GODINA, ONI SU STOKA! Jeziv i sramotan status srpskog blogera!

Nedeljković je napisao da bi trebalo zabraniti ljudima starijim od 50 godina da izađu na izbore, zato što su oni, kako kaže, stoka koju vodaju pred streljački stroj

Objavljeno: 10:43h

Kontraverzni Dušan Nedeljković, srpski pisac i bloger, koji već neko vreme izaziva veliku pažnju javnosti svojim provokativnim statusima i objavama, ponovo je izazvao veliku buru zbog najnovije objave na Tviteru.

Naime, Nedeljković je napisao da bi trebalo zabraniti ljudima starijim od 50 godina da izađu na izbore, zato što su oni, kako kaže, stoka koju vodaju pred streljački stroj, kao i da su "usrani od starosti i svojih jadnih života."

Mnogi su Nedeljkoviću zamerili ovakav vid diskriminacije starijih ljudi, ali on navodi da čak ni on u tom slučaju ne bi mogao da izađe na glasanje, međutim, kako dalje dodaje, to mu nije bitno jer će glasati njegova deca, a oni su budućnost zemlje.

Međutim, Nedeljković nije ovo originalno smislio. Istog dana kad je objavio svoj predlog na Tviteru, pojavila se kolumna Biljane Srbljanović na istu temu:

Šta vi mislite o ovoj Nedeljkovićevoj objavi?

BONUS VIDEO:

RUSKI FAJT NA DRUMU! Vozači se sporečkali, a onda krenuli da izvlače SUZAVAC I PAJSER! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.