KUĆICU NA TISI ZGROMILA JE BARŽA! Unutra je bio bračni par, sve što su imali NESTALO JE U RECI (FOTO)
Kućica na Tisi..., Foto: zrenjaninski.com

STRAVIČNO

KUĆICU NA TISI ZGROMILA JE BARŽA! Unutra je bio bračni par, sve što su imali NESTALO JE U RECI (FOTO)

O svemu je obaveštena i policija...

Objavljeno:

Kućicu na splavu na Tisi, u kojoj su spavali Nebojša i Dragica Antić, u noći 18. jula, bukvalno je zgromila barža. Antići su, čudom, preživeli samo sa lakšim povredama.

Na reci Tisi, nedaleko od Taraša prema Bečeju, u noći 18. jula, bračni par Nebojša i Dragica Antić se, posle lepog, sunčanog dana, spremao na počinak, u svojoj kućici na vodi. U jednom trenu, tek što su se smestili u postelju, začuo se snažan šum. Kao da je iznenada kiša zapljuštala. A onda – šok! Nešto je grunulo u njihov splav, prešlo preko njega i bukvalno zgomilo kućicu. Užasnuti, ne shvatajući šta se dešava, iskobeljali su se ispod gomile krša, u šta se pretvorio njihov skromni dom na vodi, i ugledali baržu, kako se u noći kroz vodu klizi ka Bečeju. Oboje u šoku, sa povredama, Nebojša i Dragica su se, kroz šumu, domogli sela Taraša, zapomažući i tražeći pomoć.

foto: zrenjaninski.com

Nisu imali ni mobilne telefone, jer je sve nestalo u reci. Pomogli su im Tarašani, a moji roditelji završili su u Urgentnom centru, gde su proveli noć. Otac je imao povredu ramena. Oboje su bili sa posekotinama od lima – kaže za portal zrenjaninski.com Ljubiša Antić, sin Nebojše i Dragice.

foto: zrenjaninski.com

O svemu je obaveštena i policija, kaže on. Obavljen je i uviđaj.

Čekamo na zapisnik, ali je dosta toga već poznato, a to je da se barža kretala bez sve neophodne opreme. Čovek koji je upravljao baržom, kada ga je rečna policija pronašla, tvrdio je da nije ni video splav – priča Ljubiša.

foto: zrenjaninski.com

On kaže da će po dobijanju zapisnika odlučiti šta dalje.

Jedno je sigurno, kućica na Tisi potpuno je uništena, a jedina srećna okolnost je da Nebojša i Dragica nisu pretrpeli teže povrede. Jer, kada se vide fotografije uništenog objekta, teško je i zamisliti šta su preživeli u kobnoj noći.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / zrenjaninski.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.