KAŽNJENA SRPSKA VASPITAČICA KOJA JE DETETU UMALO OTKINULA RUKU! Ono što je uradila je KRIVIČNO DELO
Bahata vaspitačica, Foto: Printscreen

HAPŠENJE

KAŽNJENA SRPSKA VASPITAČICA KOJA JE DETETU UMALO OTKINULA RUKU! Ono što je uradila je KRIVIČNO DELO

Ona je osumnjičena da počinila krivično delo nesavesnim radom i ophođenjem, suprotno pravilima ove ustanove, prema dvogodišnjem dečaku o kome je bila dužna da se stara

Objavljeno:

Policija u Beogradu saslušala je, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Đ. A. (23), vaspitačicu iz "Zvečanske" zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje. Nakon saslušanja protiv nje je podneta krivična prijava, prenose beogradski mediji.

Sumnja se da je Đ. A., koja radi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska", ovo krivično delo izvršila nesavesnim radom i ophođenjem suprotno pravilima ove ustanove prema dvogodišnjem dečaku o kome je bila dužna da se stara.

foto: Printscreen

Da podsetimo, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi da ona nosi dete u jednoj ruci, te ga ubacuje u krevetac i fotografiše dete, te izlazi iz prostorija sa mališanima.

foto: Printscreen

MEDICINSKA SESTRA SE TEK ZAPOSLILA, ŠTA VI MISLITE O SNIMKU?

Kako saznajemo, ova devojka je tek nedavno počela da radi. Iako je na društvenim mrežama doživela snažnu osudu, postoje i ljudi koji su joj stali u odbranu, rekavši da to nije naš najveći problem i kako se ne može tek na osnovu snimka oceniti šta ona zaista radi i zašto fotografiše dete.

Direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd u Zvečanskoj, Zoran Milačić doneo je rešenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Pogledajte snimak na kom vaspitačica neodgovorno tretira dete:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.