SUSPENDOVANA MEDICINSKA SESTRA U ZVEČANSKOJ: Neadekvatno se ponašala prema deci
Medicinska sestra / Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

STRAŠNO

SUSPENDOVANA MEDICINSKA SESTRA U ZVEČANSKOJ: Neadekvatno se ponašala prema deci

Direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd obavestio je o ovom slučaju ministra Zorana Đorđevića

Objavljeno:

Nakon anonimne prijave da se medicinska sestra Ð. A. neadekvatno ponašala prema deci u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd u Zvečanskoj, direktor te ustanove Zoran Milačić doneo je rešenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Milačić je o slučaju informisao resornog ministra Zorana Ðorđevića, koji je poručio da svi koji krše zakon treba da budu kažnjeni.

- Postupak će utvrditi da li ima odgovornosti. Lično sam naložio da svi koji rade suprotno pravilima i zakonu snose posledice i budu najstrože kažnjeni, što neće biti izuzetak ni u ovom slučaju - rekao je Ðorđević.

U saopštenju Ministarstva stoji da briga o deci predstavlja prioritet, a Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd sa tradicijom odgovornog i adekvatnog ponašanja prema devojčicama i dečacima, korisnicima, predstavlja primer dobre prakse u postupanju prema mališanima.

- U skladu sa tim, svaki vid kršenja pravila određenih bazičnim programom rada i procedurama koje su ustanovljene, automatski zahteva pokretanje ovakvog postupka i brzo reagovanje - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

TOTALNI KARAMBOL ZBOG BICIKLISTE! Tri auta slupana, a on šmugnuo sa lica mesta! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.