RADOSLAV (55) JE USAMLJEN, PREKO BANDERE TRAŽI ŽENU: Ne mora ništa da radi OSIM JEDNE STVARI (FOTO)
Oglas, Foto: MARINA LOPIČIĆ, Printscreen / Facebook

HIT

RADOSLAV (55) JE USAMLJEN, PREKO BANDERE TRAŽI ŽENU: Ne mora ništa da radi OSIM JEDNE STVARI (FOTO)

Usamljen sam. Neću sa zidovima da pijem kafu, poručuje on

Objavljeno: 16:55h

"Imam nov stan. Tražim devojku koja je vredna, časna i poštena za brak. Život udvoje do kraja života, piše između ostalog u oglasu koji je, umesto u štampanim oglasima ili na društvenim mrežama, osvanuo na banderi na autobuskom stajalištu, kod Omladinskog stadiona.

Sudeći po njegovom sadržaju, oglas je poslednja nada pedesetpetogodišnjem Radoslavu Uskokoviću iz Jabučkog Rita u opštini Palilula da pronađe životnu saputnicu.

- Rođen sam u Peći. Živim u Jabučkom Ritu, zadnja stanica autobusa 106, koji se hvata od Omladinskog stadiona. Hrišćanske ženske neka se jave. Unapred hvala na razumevanju - piše još u njegovom oglasu sa kojeg su zainteresovane neveste otkinule nekoliko isečaka sa brojem telefona.

JEDNA JOVANKA VEĆ ZAKAZALA SASTANAK

Ovaj penzionisani radnik obezbeđenja u Ambasadi Švajcarske u Beogradu kaže da ga je na takav potez naterala samoća, nakon što je pokušaj da pronađe suprugu preko agencije za bračno posredovanje propao.

- Uplatio sam 3.000 dinara nekoj agenciji pre dve godine i stalno su mi obećavali da će da mi se javi neka ženska. Pola godine sam čekao i pojeo vuk magarca, a meni odoše pare. Oglas na stajalištu sam postavio pre pet-šest dana i vidim da su neke ženske uzele broj telefona. Zvale su me tri-četiri žene, a jedna Jovanka mi je rekla da će se javiti da se vidimo u nedelju - priča pun nade Radoslav.

On priznaje da je bio oženjen i da se od supruge Makedonke razveo pre sedam godina i da sada traži normalnu, finu i kulturnu ženu, između 35 i 50 godina.

- Usamljen sam. Ne mogu sam. Neću sa zidovima da pijem kafu. Hoću da imam nekoga da mi opegla, da skuva... A ne mora ništa ako neće. Znam i ja da skuvam krompirovu supu i pasulj, majka me naučila. Samo da se lepo slažemo, da me nekad poljubi - poručuje na kraju Radoslav.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.