PODSTREK ZA NOVI USPEH KAJAKAŠA I KANUISTA: Novi čamac za KKK Zabrežje!
Novi čamac iz Portugala za Dušana Miloševića, Foto: Promo

zapaženi rezultati

PODSTREK ZA NOVI USPEH KAJAKAŠA I KANUISTA: Novi čamac za KKK Zabrežje!

Miloš Stanković je objasnio da je novi čamac stigao za Dušana Miloševića koji je juniorski prvak Srbije u kanuu

Objavljeno:

Kajakaši i kanuisti KKK ”Zabrežje” ove godine postižu zapažene rezultate gde se posebno ističu pioniri koji su trenutno na trećem mestu pionirske lige Srbije. Na nedavno održanoj 29. Vidovdanskoj regati klub je osvojio prvo mesto, te je zbog velikih uspeha kluba danas iz Portugala pristigao novi čamac kao podstrek za nove uspehe.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanković je objasnio da je novi čamac stigao za Dušana Miloševića koji je juniorski prvak Srbije u kanuu.

– Dušan je veoma veliki talenat, a nadam se da ćemo uspeti da obezbedimo i dodatna sredstva za ostale takmičare. Nabavka opreme i osnovnih sredstava je jedan od prioriteta opštine, radi boljeg razvoja sportske infrastrukture i većih mogućnosti za napredak u sportu – zaključio je Stanković.

Dragoslav Obadić predsednik kluba je pohvalio generaciju kajakaša i kanuista.

– Naišla je odlična generacija, nadam se da ćemo na državnom prvenstvu osvojiti prvo mesto, velika je konkurencija, a mi se trenutno nalazimo ispred klubova koji su kvalitetniji i bogatiji od nas. Nadam se da ćemo, posle 25 godina, osvojiti prvo mesto – kazao je Obadić.

On je dodao da je čamac putovao skoro tri meseca, kao i da je specijalno naručen za Dušana, to jest, za njegovu kilažu i uzrast, i istakao da u klub nikada nije stigao bolji i skuplji čamac.

foto: Promo

– Čamac je nabavljen sredstvima kluba, opštine i Dušanove porodice. Očekujemo da će Dušan ove godine pored juniorskog prvog mesta i u seniorskoj disciplini biti najbolji – naglasio je Obadić i poželeo Dušanu svu sreću.

Najuspešniji takmičar na izbornom takmičenju za reperezentaciju koje je održano u aprilu je bio upravo osamnaestogodišnji Dušan Milošević iz Obrenovca koji je osvojio četiri zlatne medalje na 200m, 500m, 1000m i 5000m.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji se finansira iz budžeta GO Obrenovac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.