PRIVEDENA DOKTORKA SPECIJALNE BOLNICE U NIŠU! Primila 3.500 evra da NEKOME namesti INVALIDSKU PENZIJU!?
Pokušala da namesti odlazak u invalidsku penziju, Foto: Profimedia

PRIMILA MITO?

PRIVEDENA DOKTORKA SPECIJALNE BOLNICE U NIŠU! Primila 3.500 evra da NEKOME namesti INVALIDSKU PENZIJU!?

Miladinovićeva u utorak nije želela da komentariše čitav slučaj i nije odgovarala na telefonske pozive novinara

Objavljeno: 09.07.2019. 22:17h
  • 206

Doktorka Specijalističke bolnice "Gornja Toponica" u Nišu privedena je zbog sumnje da je tražila i primila mito od 3.500 evra kako bi jednoj osobi "namestila" odlazak u invalidsku penziju.

Posle saslušanja u tužilaštvu, ona je puštena da se brani sa slobode. Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o Mirjani Miladinović, neuropsihijatru i članici SNS, koja kao odbornica predstavlja građane u niškom parlamentu.

Miladinovićeva u utorak nije želela da komentariše čitav slučaj i nije odgovarala na telefonske pozive novinara, dok u Srpskoj naprednoj stranci smatraju da država treba da procesuira sve bez obzira na stranačku pripadnost i funkciju. Oni nisu negirali da je reč o njihovoj odbornici i kažu da se stranka neće mešati u posao državnih organa.

- Mi nemamo nikakve zvanične podatke. Nikakav dopis tužilaštva stranci nije dostavljen. To je sve u fazi istrage, državni organi rade svoj posao i stranka se u to ne meša, ali ukoliko se dokaže krivica, odgovaraće i politički - kaže poverenik SNS Zvezdan Milovanović.

Ni direktor "Gornje Toponice" Milan Stanojković nije mogao da potvrdi vest da je doktorka te bolnice privedena zbog mita.

- Ako je to tako kako je saopštio MUP, to onda nema veze sa radom u instituciji, već sa radom pojedinca - kaže Stanković.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media